Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ostatnio zauwazyłem że brak plakatów przy osobach a w zostań autorem strony jest że dodawanie plakatów jest w przebudowie...KIEDY BĘDĄ ZNÓW MOŻLIWOŚĆ DODAWANIA PLAKATÓW??

Cześć,
Chciałbym się dowiedziec jakie dla Was są najlepsze filmy o samurajach. Dla mnie osobiście "Zatoichi" Kitano jest Wspaniałym Filmem. Teraz oglądam stare filmy o "Zatoichim" [na razie dwie pierwsze części z 1962 roku] i muszę powiedzieć, że są bardzo dobre i nie dziwie się kitano, że złozył hołd temu tytułowi :)...

więcej

Plotki o filmach, bochaterach itp. Ja słyszałam plotke że Tom(Malfoy) z Pottera jest brunetem...nie za bardzo w to wierzę :P

Studio 35 zaprasza wszystkich do wpadniecia na strone www.studio35.kom.pl - do zassania darmowe filmy, tapety,
zdjecia itp ( za friko). Co tu duzo mowic kino to amatorskie .. fabuly niewiele ale potraktujcie
to jako ciekawostke kinematograficzna. Wiec korzystając z faktu ze weszlismy do unii podpinamy sie pod...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

„Nie zrozumiecie sztuki, póki nie zrozumiecie, że w sztuce 1+1 może dać każdą liczbę z wyjątkiem 2” powiedział Pablo Picasso. Czy zgadzacie się z tym stwierdzeniem ( które odnosi sie także do filmu )??? Ja widzę w nim dużo racji...

skecze MP sa chyba najlepsze jakie dotychcasz spodkalem poniewaz nudza mnie juz komedie sztuczne z ktorych nikt sie nie smieje, a MP przedstawia w jaki prosty sposob mozna zrobic oryginalny skecz! Np. czy ktos by wpadl na pomysl aby zrobic dobry film a zarazem skecz o tematyce Rycerzy Okraglego Stolu?? chyba nie!! aby...

więcej

To dopierow jest facet. Te oczy, usta, a ta gra aktorska. Jak on świetnie zagrał Hektora!!!! Przecież to jest mistrzostwo! On był najlepszy w tym filmie.

Ja uważam,ze "Czerwony".Najbardziej przypadł mi do gustu,bo jest taki niesamowity a przy tym pełen optymizmu.No i ta cudowna Irenka Jacob:)

Nawet niezly filmik...Ale mi sie wydaje ze Uma Thurman troszke zmiernila...A Wy co o tym myslicie....Jak wam sie Film podobal.....