Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

KOńcówka filmu to najważniejsza scena filmu. Oczywiście ważny jest tez poczatek, ale w ostatnich minutach filmu wszystko sie wyjaśnia i czy reżyser potrafi nam oodać to w ciekawy sposób jesteśmy zadowoleni z filmu. No włąśnie co was najbardziej rozczarowało a w jakim filmie końców byla zdecydowanie najbardziej...

Jestem ciekaw dlaczego oglądacie filmy ? Dla aktorów?, rezyserów?, muzyki?, gatunku?, - pewnie po części to wszystko, ale co jest głównym motywem pójścia do Kina lub włączenia TV ?

bardzo ten film mi się podobał niewiem jak wam gdyby to było możliwe napiszcie mi nazwisko aktora co grał w tym filmie główną role bo już nie pamiętam nazwiska

Jaką powieść ,lub biografie najchętniej byście zobaczyli na dużym ekranie?A jaka została za to najbardziej spartaczona i dlaczego?

Mam wielka prośbe!!! Potrzebuje napisów do filmu Death Race 2000. Prosze o kontakt na formu lub podaje mój numer GG 4426360

Te dwa niezwykłem filmy miałem szansę obejrzeć w miniony tydzień. Dwa zupełnie inne obrazy. Pierwszy zapowiadał się jako kolejna opowiastka o szkolnych niepowodzeniach i zabawnych przygodach amerykańskiego nastolatka, ale nie - na szczeście. Już jedna z pierwszych scen, rozmowa przy kolacji, zapowiada niespodziankę. No...

więcej

Film japońskie wogóle prawie nie istnieją na naszym rynku. A to źle. Chociaż czasami w tv i niektórych kinach coś zostanie wyświetlone. Jest wiele starych i nowych , małą część z nich widziałem , a o reszcie słyszałem, większość z nich jest o niebo lepsza od przeciętnego filmu którym katują nas na codzień. Przydałaby...

więcej

BARDZO PILNE. JEŻELI KTOS JEST NA FILMOWCE TO WIE O CZYM MOWIE.
MOJ ADRES magic63@op.pl JEŚLI GO MASZ TO PRZEŚLIJ ALBO PODAJ STRONE GDZIE GO ZNAJDE. BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZ. Z GÓRY DZIEKI

Czy ktoś odawży się w Polsce zrobić taki film? Już widzę te demonstracje przed kinami... A w Meksyku można... i wychodzi to świetnie. Kino prawdziwe, nie oderwane od rzeczywistości. Życie jest wesołe, smutne ale zawsze piękne. Meksyk fascyneuje, a ludzie są tacy podobni do nas. Pozycja obowiązkowa.

Według mnie jest wiele filmów gdzie muzyka i obraz uzupełniają się wspaniale tworząc wspólny teatr emocji. Wsród moich faworytów musze wymienić na 1 miejscu muzyke Enio Morricone do filmu "Nietykalni" Niesamowita muzyka naprawde długo pozostająca w pamięci a w filmie buduje niesamowicie napięcie i oddziałowuje...