Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Polećcie mi jakiś straszny film, jednak zależy mi żeby to nie była historia z chodzącymi czachami, wiecie co mam na myśli :P
Z góry dzięki za odpowiedzi

Niby trwa od 27.05 do 15.06 - a zajawka konkursu jest w konkursach zakończonych.

szukam informacji o filmie prawdopodobnie amerykańskim (może hong kong) granym dawno temu w kinach "Dynamiczna pięść mistrzyni karate" .nNe wiem czy dobrze napisałem tytuł. Będę wdzięczny za każdą informację {interesuje mnie głównie obsada)

Co wy myslicie na ten temat?? Czy reklamy przyciagją do kina, a moze odpychają?? Albo moze w ogle nie potrzebne sa reklamy?? Np, niereklamowana "Pasja" przyciągała do kina resze, a nagłosniona "Troja" nie odniosła sukcesu. Czy reklamy mogą decydowac o popycie filmu??

Czy jestem odosobniona??? Czy nie??? Mam nadzieję, że ktoś się znajdzie i ewentualnie poleci mi inne tego typu filmy:D.
Pozdrawiam.. idę sobie zagrać w Need For Speed ;) ;) papapa

umm mam problema ;/ poprzez wczorajszego laga przypadkowo zamiescilem 140 tych samych wpisow na blogu :D jak mam to usunac? plz help me sir

prosze was o pomoc dlaczego nieraz tak jest moim zdaniem to jest śmieszne jak mam racje podaje im w żródle a oni sobie wybierają które dodac a które nie to moin zdaniem to jest bezsensu

Czy lubicie stare filmy i gwiazdy dawnych lat. Ja uwielbiam dawne kino,wtedy filmy opierały się na aktorach a nie na efektach specjalnychtak jak teraz.Ale wtedy to były gwiazdy:Vivien Ligh,James Dean,Grace Kelly,Clark Gable,Audrey Hepburn,Gregory Peck i wiele innych równie cudownych.

bo nie ma to jak groza pod znakiem czarnobiałego Drakuli;-)

Co sadzicie o klasyce filmow mlodziezowych i familijnych lat 80, ktore sa dla was najciekawsze i do ktorych najczesciej wracacie. Jezeli chcecie znac moje ulubione to zajrzyjcie na moj profil :