Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

16 kwientnia - w piątek mam urodziny!!! :-)

takie pytanie-kiedy mniej wiecej mozna oczekiwac wydania PASJI na DVD (w USA)?

takie pytanie-kiedy mniej wiecej mozna oczekiwac wydania PASJI na DVD (w USA)?

Zawsze gdy mam okazje obejżeć kolejną część filmu który w założeniu miał być tylko pojeyńczym zawsze się zastanawiam czy bedzie tak do bry jak pierwszy. Szczytem absurdu były młode wilki 1/2 gdzie w pierwszej części reżyser wybił wszystkich głównych bochaterów. Bardzo niewiele filmów z cyfrą dwa zrobiło na mnie...

Hej! Narazie zaczynam moją działalność tutaj:) jestem ciekawa jaki jest wasz najgorszy film? czy w ogóle taki macie? bo ja niestety taki mam...może nawet kilka...ale tylko jeden film szczególnie zapadł mi w pamięć. mówię tutaj o "Desperado 2" To poprostu była jakaś parodia. Dziwie się że tacy aktorzy zgodzili się tam...

więcej

BŁAGAM NIECH KTOŚ MI POWIE, CO MAM ZROBIĆ BY DODAĆ TO GŁUPIE ZDIĘCIE PRÓBUJE I PRÓBUJE ALE NIC...

Co o nim sadzicie? Mnie powalił na kolana... Przecztajcie sobie recenzje Ewa K. - Zamość na stpoklatka.pl to dowiecie sie dlaczego.

CZEŚĆ
Czy ktoś wie, która polska aktorka grała właśnie w AUSTRALII, tam szlifowała swój talent??
dzięki za ew. wskazówki
pozd
Radog

powiedzcie mi co trzeba wpisac w to żródlo bo naprawde niewiem

jesli ktos aj ma prosze o kontkat mój gg5350719 podobno to Righteousa Brothersa???nieoszlifowana piosenka jest do dupy..