mam pytanie za 100 punktów
czy warto iść na 3 część Matrixa, czy lepiej zaoszczędzić 20zł. na coś wartościowszego???
pytam się, bo wyszłam ost. z założenia, ze już nie chce chodzić na filmy " aby tylko sprawdzić czy było warto",
muszę sie przyznać, że 1 cześć naprawde mnie oczarowała, natomiast ta...
Ostatnio oglądałam "Drogę do zatracenia" i "Dzień próby".... świetne sensacje /gorąco polecam/.... a moja prośba jest następująca : PROSZĘ podpowiedzcie jakiś tytuł fajnej sensacji w klimacie ww. filmów..... :) dzięki Waszej pomocy /mam nadzieję że ją uzyskam/ nie będę nudzić się w weekend.... pozdrawiam
doszłąm do wnisku, że kino współczesne jest jak cukierek z gumą do żucia w środku. wciąga, ale to tylko puste kalorie. miliardy komedii romantycznych i kiczowatych filmów akcji jest nieproporcjonalna do ambitnych, przyjemnych dla oka lub po prostu jakichś filmów. bo nie jest sztuką nakręcenie filmu, a nakręcenie filmu...
więcejKto zwas oglądałmałolaty u taty ? jaki to jest zaebisty film. eddyy Murphy będzie miałw domu przedszkole ponieważ stracił swoją prace po upadku płatków śniadaniowych.
W jakich kinach bedzie lecial film "Nigdzie w Afryce", bo podobno w polsce ten film bedzie tylko w paru kopiach. Jestem zainteresowany kinami na gornym slasku.
Dzieki z gory za wszelkie info.
kiedys w tvp1 albo tvp2 byl emitowany film pt. "Ostra jazda " (nie mylic z road trip). Chciallbym dowiedziec sie jak brzmii oryginalny tytul.
Jedyne co pamietam to tyle, ze film jest produkcji brytyjskiej
Witam wszystkich!
Mam problem z ustaleniem tytułu filmu. Znam mniejwięcej jego fabułe (coś może się nie zgadazć). Jeżeli komuś chociaż będzie się wydawało że zna tytuł to prosze odpisać!
Do małego miasteczka przybywa gościu. Prowadzi on program w radiu. Polega on chyba na rozmowie z ludźmi którzy dzwonią do radia....