Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czekałem na ten film od kiedy zobaczyłem w kinie jego zapowiedzi.
Zdarzyło się tak, że miałem okazję zobaczyć go wcześniej. I co włączam film i cały czas czekam na jakąś akcję którj jeszcze nie widziałem. Powiem wam, żę każdy moment w filmie da się przewidzieć!! Jestem zawiedziony.

Ciało

użytkownik usunięty

Bardzo proszę o informację czy na tym filmie przeklinają. Chciałabym go obejżeć, ale nie chcę, aby to się skończyło tak jak z "Edim", z którego wyszłam po 20 minutach, bo mi uszy zwiędły.

2Fast 2Furious

użytkownik usunięty

Poportsu wypas film. Loklame go juz 3x i wiem ze bede jescze lokal. Kocham ten film... poprstu te fury, kobiety wspanbialy.. Eva Mendes oh ale laska!!!

Muzyka zfilmu

użytkownik usunięty

nie wiem czy dobrze dział wybrałem, ale proszę o pomoc!!! chodzi mi o film Szybcy i Wściekli. Jaki tytuł ma utwór, który leci w 5.minucie 40sek?? jeśli ktoś może pomóc to proszę pisać tu albo na mojego maila. zgóry wszystkim dzięki za pomoc. pozdrawiam

No własnie , i co wy na to?

Czyzby kolejny do kolekcji film kultowy?

W każdym razie teksty zarąbiste a takze dylemat i hasło przewodnie filmu: kto przeleciał kangurzycę i jest ojcem maleństwa: Puchatek , Tygrysek , Zając bo sowa przecież nie....

zaśnij na zimę jak niedzwiedzie to robią a jak się obudzisz to już film będzie dostępny, w kinach na pewno!

Gra Ripleya

użytkownik usunięty

I tutaj pytanie kiedy premiera w Polsce?? bo chyba jeszcze nie bylo... a film w europie juz dawno :(
Pozdrawiam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

kilka miesiecy temu na kanale EuropaEuropa natknelam sie na pewien film, niestety nie widzialam go od poczatku, no a ze mnie zainteresowal chcialabym obejrzec calosc, niestety nie pamietam tytulu. i dlatego prosze o pomoc. Z tego co pamietam akcja dzieje sie we Francji, maly chlopiec ok 10-12 lat, szkolony od...

i need help...

użytkownik usunięty

w zeszlym roku w wakacje w telewizji na programie tvp2 poznym wieczorkiem widzialem film. i ni cholery nie pamietam tytulu. akcja filmu rozgrywala sie przez wiekszosc czasu w barze. z tego co pamietam jeden z pracownikow zakochal sie w corce wlasciciela. corka cierpiala na bezsennosc i po nocach czytala ksiazki (z tego...

więcej