Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam szukam filmu i nie mogę namierzyć, jest hotel gdzie płatni zabójcy się spotykają, i tam nie wolno im się zabijać ani nic. Dzwonią do człowieka i mówią hasło i on przyjeżdża, płacą mu złotą monetą. jedna kobieta łamie to prawo i na koniec jest na niej egzekucja, tyle pamiętam, dziękuję

Z tego co pamietam detektyw proboje rozwiazac jakas zagadke i chodzi do psychiatryke do dziewczyny ktorej kazdy osobowosc ma inny kolor oczu.

Ogladalem go dosc dawno i nie pamietam nic wiecej.
Dzieki za pomoc

Szukam filmów i seriali podobnych do tych dwóch produkcji, chodzi mi o motyw rozkminy całej fabuły przez cały seans aż do końca tylko po to żeby film mógł cię zaskoczyć niespodziewaną końcówką

Witam, poszukuje pewnego filmu w tematyce Sci-Fi. Posiadałam go w formie nagrania VHS niestety zgubiłam kasetę. Opisując film w zarysie pewna rodzina wybrała się w góry (USA) gdzie dziecko bawiło się kamerą podczas podróży i zapomniało ją wyłączyć, następnie rodzina miała kontakt z UFO, którego prawdopodobnie nie...

Seria filmów prawdopodobnie na podstawie książki, jeśli dobrze pamiętam tytuły nie miały ze sobą nic wspólnego. Filmy opowiadają o byłym detektywie który w akcji stracił partnera, dostał w głowe teraz kuleje, trzęsą mu się ręce, albo ma ataki paniki, zesłali go do piwnicy i z takim drugim zesłanym na banicje...

Witajcie filmoznawcy dzisiaj będzie trudno :) Film chyba był inspirowany historią albo życiem amerykańskiego rapera AZ, ale nie wiem czy to prawda. Najprawdopodobniej dział się w latach 80.

Na 95% zaczyna się sceną, gdzie 3-4 kumpli siedzi w mieszkaniu chyba przy stole i zakładają się o 5000 dolarów czy jeden z...

Witam,szukam filmu prawdopodobnie lata 70 ,komedia ,akcja toczy się w domu na imprezie cały film to chyba impreza,dość zabawny,jest tak ktoś ala Jaś fasola, na końcu filmu odjeżdża on z imprezy wydaje mi sie że żółtym małym samochodzikiem i wydaje mi się że wyjeżdża z dziewczyną możliwe,że to Katrine Ross ale w jej...

więcej

Witam. Szukam filmu o porwaniu. Pamiętam, że matka wyjechała w nim na zakupy, zostawiając nastoletnią córkę w domu. Córka nawiązała kontakt z chłopakiem przez internet, a on ją porwał i przetrzymywał. Potem włamał się do systemu sterowania samochodu matki. W pewnym momencie ona musiała zatrzymać się na poboczu i cośtam...

więcej

Film o jakimś człowieku psychicznie chorym, porywał dzieci i później przetrzymywał je w domu i za jakiś czas zabijał, później dwójce dzieci udało się uciec, reszty nie pamiętam.

Hej, poszukuje filmu fabuła wygląda mniej więcej tak. W ciemnościach ludzie nagle znikają, jeżeli dobrze pamiętam jest scena gdzie jakiś gość próbuje odpalić papierosa i mu nie wychodzi. Chyba mialo to coś wspólnego ze słowem creotan