Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

oczywiscie odplatnie

Film w którym morderca stosując bodypainting dokonuje zbrodni. Malując ciało wtapia się w tło np.sciana w pokoju.

Dlaczego nie mogę dawać ocen ludziom kina ? Już od dłuższego czasu mam ten problem.

Za diabła nie mogę sobie przypomnieć tytułu starego filmu... Akcja kręciła się w koło wątku księgozbioru w którym każda książka na każdej stronie ma zapisane to samo słowo... i jakaś para próbuje rozwiązać zagadkę ... komukolwiek cokolwiek przychodzi do głowy?;D

Nie rozpoznaję niestety żadnych aktorów, ale jestem ciekawy co to za film lub serial.
https://www.youtube.com/watch?v=cxM7rlMHZlk

Witam,
Od dawna siedzi mi w głowie pewna bajka z dzieciństwa. Jest szansa, że ktoś może kojarzy.... To była bajka na VHS. Opowiadała o chłopaku który coś spsocił takiej starszej pani (jakiejś arystokratce?) i w pewnym momencie był u niej w domu i wypuścił z klatki jej papugę o imieniu Napoleon. Cała przygoda to...

Siema szukam filmu który ostatnio oglądałem ale zapomniałem nazwy pamiętam że okładka filmu była czarno pomarańczowa z czarną maską gazową Nazwa zaczynała się na R . Film był o grupie ludzi która ukrywałą się w piwnicy przed radio aktywnym odpadami na całe USA spadły bomby atomowe. od razu mowie że to nie The the...

Szukam tytułu filmu najprawdopodobniej z lat 60tych. Scena imprezy, na której rudowlosa aktorka daje upust emocjom na parkiecie. Tutaj scena:

https://www.facebook.com/411915920701/posts/10161256780555702/

Oglądałam za dziecka w telewizji, raczej stara animacja, nawet nie pamiętam czy był do niej dubbing. Fabułę pamiętam szczątkowo, w pewnym bogatym domu mieszkała starsza pani, która miała dużo zwierzaków. Dwoje wrednych bliźniaków (być może jej siostrzrńcy) chcieli przejąć jej majątek, byli to brat i siostra. Następnie...

więcej

Witam szukam filmu który widziałem bardzo dawno temu w telewizji akcja działa się w jakiejś miejscowości górskiej I przylatywal tam papież Jan Paweł II i podróżowal po gorach oraz mialn dobryb kontakt z bohaterami i rozmawiał z nimi w tych górach mniej więcej tyle z niego pamiętam z góry dziękuję za pomoc.