Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć, poszukuje filmu, który kiedyś oglądałem.

Pamiętam tylko scenę dosyć charakterystyczną, gdzie młoda dziewczyna około 16-18 lat jedzie ze swoim chłopakiem windą. W pewnym momencie winda się zacina pomiędzy piętrami. Chłopak postanawia wyjść drzwiami na górne piętro A następnie prosi dziewczynę żeby ona też tak...

więcej

rekomendacje nie działają mi od miesiąca. nie wiem co oglądać :(
ostatnio mi się spodobały dwa seriale. Trzynaście lat i Rodzina Warrenów. Chciałbym coś podobnego, ale nie wiem, nie działa mi to i nie mam co oglądać :( help

szukam filmu w którym kobieta wynajmuje mieszkanie a w nocy jakiś facet chodzi do niej "miedzy scianami"daje jej jakies zastrzyki robi zdjęcia i tak pare razy

o dwóch nastolatkach którzy postanowili za pomocą programu stworzyć sobie wirtusalne dziewczyny tak jak chcieli

Witam. szukam filmu. jedyne co pamietam to scene w jakims osrodku gdzie przeprowadzano jakies eksperymenty wybucha pozar i przezywa glowny bohater ktory szuka zemsty. moze ktos cos?

Powiedzmy, że jesteś scenarzystą i musisz napisać scenariusz do pierwszego polskiego slashera z krwi i gości (i z flaków ;P).
Podgatunek ten jest znany ze swoich schematów, choć oczwyiście nie musi być sztampowy - ważne
żeby był oryginalny, czyli musi znaleźć się coś czego nie było w innych filmach tego...

Wypadł mi tytuł fajnego filmu z ostatniego chyba roku. Akcja dzieje się na drodze opuszczonej. Grupa znajomych jedzie autem i atakuje ich snajper ukryty na drzewie. Zabija ich po koleii i do tego ludzi przejeżdżających w tym czasie przez ten odcinek drogi.Zabija też policjantów którzy przyjechali z pomocą. Na koniec...

więcej

Szukam paru filmów
1. Akcja działa się w lesie/na kempingu. Jeden mężczyzna zaczął atakować drugiego mężczyzne i jego żonę.
2. Jakiś romans w którym niewidowa kobieta jako jedyna słyszała mężczyzne który był nie widzialny. Film najprawdopodobniej niemiecki.
3. W Belgii jakiś mężczyzna przy pomocy znajomych wszedł...

więcej

Szukam filmu.
Pamiętam tylko , że mężczyzna /chlopak wiedział , że to ostatni dzień życia ukochanej i chciał go spędzić jak najlepiej.
Kojarzę tez ze szli do jakiegoś drewnianego domku w górach i chyba tam go spędzili.

Od bardzo dawna poszukuję filmu który oglądałam bardzo dawno temu i nie pamiętam tytułu a z fragmentów które pamiętam wydawał się bardzo ciekawy. Był to film o zemście mężczyzny który podczas swojego dzieciństwa próbował przeżyć wraz z siostrą na wojnie (nie pamiętam na jakiej ale było to podczas zimy) była z nim...