Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu! Dziewczyna wyjeżdża na wieś by ukryć się przed wojną. Pamietam ze ogólnie była kolorowa i miala słuchawki na uszach. Tam zakochała się w chłopaku i ogólnie byli razem jednak ta wojna. Nie podam więcej szczegółów bo to był zwiastun kilka dobrych lat temu

Siema, szukam filmu/serialu ale bardziej serialu o chirurgach którzy słuchali muzyki podczas operacji, jednak jak operacja była bardzo wymagająca to operowali w ciszy.
Pozdrawiam mordki

Witam. szukam filmu o wiezieniu. jedyne co mi swita to ze zamknieto tam straznika na probe czy cos takiego. wznieca sie bunt i probuja go 'wykupic" ktos kojarzy?

...o gościu który mógł być detektywem, przejezdnym albo policjantem i przyjeżdża do miasteczka w którym wszystko jest jakieś podejrzane. Współpracuje chyba z jakąś dziewczyną, ktoś chce go zabić a finałowa scena rozgrywa się na cmentarzysku samochodów wszystkich uprowadzonych ludzi. Film z lat 70/80 pustynne klimaty...

więcej

Film kostiumowy o dziewczynie, ktora mieszka w nadmorskim miasteczku. Dziewczyna jest uposledzona (niema?). Zbiera przedmioty ze statkow wyrzucone na plaze do pieknej sklanej jaskinii, gdzie czesto przesiaduje. Poznaje mezczyzne, wychodzi za maz, ale jest wykleta przez spolecznosc miasteczka. Dziewczyna dostaje w...

Wie ktoś może gdzie mogę obejrzeć 5 sezon serial,, Good witch'' z tlumaczeniem? Na Netflixsie jest do 4 sezonu a na fili jest ale bez tłumaczenia i nie wszystko jestem w stanie zrozumieć. Wiecie gdzie mogę znaleźć albo kiedy mniej więcej może pojawić się na netflixsie? Z tego co wiem ten 5 sezon jest dość nowy bo...

Witam szukam filmu dokładnie horror który rozgrywa się w stanach gdzieś w miasteczku na pustyni ( może teksas). Opowiada on o mężczyźnie który włamał lub został wpuszczony do domu lub ośrodka w ktorym.przebywaly młode kobiety, po czym zaczął je torturować i zabijać, nie pamiętam szczegółów ale była scena z wanną i coś...

więcej

Pamiętam że w filmie było to że grupka nastolatków lub może troszkę starszych zorganizowała imprezę ale zaprosiła na nią tylko osoby które kiedyś im zrobiły krzywde/obrazili i na imprezie wszystkich uśpili a gdy już tamci się obudzili to się zorientowali że zostali porwani . Jednak potem plan porwania się komplikuje......

więcej

Filmweb poinformował że Carey Mulligan ma zagrać w nowym filmie pod tytułem The Dig. Wie ktoś bliżej coś na ten temat. To znaczy czy to dopiero projekt czy film już jest kręcony ? I kiedy możemy się spodziewać premiery ?

facet stracil w wypadku chyba, cala rodzine, zone i dzieci...i probuje ich sklonowac...kolega mu pomaga i udostepnia inkubatory...poczatek tylko widzialam...wie moze ktos o jaki to film moze chodzic? z gory dziekuje za wszelkie informacje...