Hej, bardzo dawno oglądałam ten film a teraz nie daje mi spokoju,
Z tego co pamiętam zaczął się od tego iż para nastolatków wynajmuje wspólnie pokój na studiach, później ona (lub on) prawdopodobnie wyjeżdża i żyją w związku na odległość, dziewczyna przestaje utrzymywać kontakt, później jakoś do siebie wracają, ona...
Czy znacie jakieś filmy o tematyce podobnej do "Paranoja" (2013) i "Konspiracja.com" (2001), w których bohater zostaje zatrudniony w jakiejś wielkiej formie, korporacji itp., a potem odkrywa, że jest manipulowany i że został w coś wplątany i grozi mu niebezpieczeństwo? Poprosiłbym o wiele propozycji. :)
Dzień dobry, czy ktoś pamięta serial dla młodzieży - chyba nadawany podczas niedzielnego teleranka. Ciotka ze swoją bratanicą? siostrzenicą? mieszka na pustkowiu, torfowiskach lub czymś w tym rodzaju. Ciocia jest oschła i zdziwaczała trochę ale pięknie maluje- pamiętam jak rysuje jakieś kaczki;-). Do domu przyjeżdża...
więcejMoi drodzy, przygotowuje się do nieduzej roli, raczej drugoplanowej, film niskobudzetowy e bede gral jakiegos tam gangusa. Chcialbym sie wyroznic i zostac choc troche zapamietany wiec musze isc w kierunku jakiegos swira. Czy mozecie podac tytuly filmow gdzie tego typu grana postac zrobila to.tak ze ja pamietacie?...
mieszana para babka chyba Aborygenka albo jakaś ciemniejsza gdzieś tam przyjeżdżają z chłopem na wieś i okazuje się że jej mama albo tata zniknęła/zniknął
nic więcej nie kojarzę bo chyba napatoczyłem się na te film tylko z opisu na IMDB
proszę pytanie potraktować poważnie
nie chodzi mi o tą nową komedyjkę z...
Witam, poszukuje filmu. Komedia młodzieżowa na statku... Pamiętam że chyba były dwie części tego filmu i nic poza tym :D Przejrzałam Google ale niestety nie mogę znalezc
Szukam jakiegoś ciekawego filmu dokumentalizowanego. Ważne, że nie dokument, lecz dokumentalizowany. Z góry dzięki za propozycje. :D
Witam, poszukuję świetnego filmu opowiadającego o historii 3 policjantów służących w ameryce, z tego co pamiętam jeden z nich właśnie miał odchodzić na emeryturę. Mega duże zimne piwko za pomoc :)
Wiele lat temu, będąc jeszcze małą dziewczynką ogladalam pewien film o którym niedawno sobie przypomniałam i nie mogę przypomnieć sobie nic poza kilkoma szczegółami. Film jest produkcji amerykańskiej, chyba z lat 80' ew początków 90'. Fabuła przedstawia historię młodej pary lub małżeństwa które zamieszkuje w nowym...
Na przełomie lat 80 i 90tych oglądałem film o młodej kobiecie, która zachorowała na AIDS, kiedy jeszcze była to choroba skazująca na śmierć w męczarniach. Ale już wiedziano, że jest przenoszona przez seks, bo kobieta ta, choć prawie nie uprawiała seksu, to przypomniała sobie, że raz zaszalała z przystojnym blondynem w...
więcej