Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jakiś czas temu ogladalam film, do którego chciałabym wrócić, ale niestety nie jestem w stanie przypomnieć sobie jego nazwy, reżysera ani imion aktorów tam grających.
Film skupiał się na historii dwójki zakochanych w sobie ludzi. Pamietam, że mężczyzna miał ciemne włosy i zdarzało mu się palnąć coś bardzo...

Siema mordy szukam filmu w ktorym byla taka sytuacja, ze gosc w wiezieniu, swiry jak chuj, jeden typ zostaje dzgniety nozem i mowi do tego typa co go dzgnal " czemu mi to robisz przyjacielu" ogolnie film o swirach, powodzonka z farcikiem

Cześć wszystkim szukam filmu i liczę na waszą pomoc. Za wiele z filmu nie pamiętam ponieważ oglądałam go kupę lat temu. Mianowicie myślę, że film może być z lat 90 lub koło 2000 roku. W filmie występuje dość przystojny facet który jest psycholem nie pamiętam czy mógł byc seryjnym morderca ale kojarzy mi sie jedna...

Witam,
Szukam filmu, który oglądałam jakieś 10 lat temu. Pamiętam niewiele, akcja działa się w jakimś budynku gdzie była epidemia zombie, wkroczyło tam później wojsko i pewna kobieta i mężczyzna wydostali się stamtąd i jedno z nich zostało ugryzione, film kończy się tak, że chcą wyjechać poza miasto i poszukać leku.

Poszukuję filmu, który tak opisuje moja dziewczyna...

"...facet słyszy co jakiś czas szeptane dwa słowa w połączeniu z przenikliwym piszczeniem w uszach, w końcu nie wytrzymuje i popełnia samobójstwo. W jego domu lekarze znajdują zdjecia jego chorych genetycznie dzieci, wszystkie znajdują się w szpitalu, odizolowane...

więcej

Witajcie, szukam naprawdę wybitnych filmów, które pochłoną mnie w całości. Poszukuję filmów w określonych klimatach. Uwielbiam filmy, gdzie skrywana jest jakaś tajemnica. Film, musi intrygować od samego początku, oraz sprawiać, że moje myśli, będą krążyć nad rozwikłaniem całej układanki. Gatunek nie gra roli,...

Cześć !
Poszukuję filmów z gatunku "karate\sztuki walki" z lat 70-tych i 80-tych. Nie muszą być to filmy znane szerszej publiczności. Proszę wpisujcie tu ich tytuły i strony Filmweb'owe.
Im więcej, tym lepiej.
Z góry dzięki.

Witam !! Poszukuje filmu w ktorym dziewczyna ma przygniecione nogi przez cysterne i usiluja ja wyciagnac. Pamietam tyle ze urzywali do tego poduszek pneumatycznych. Nie wiem w jakich okolicznosciach to sie stalo pamietam tyle ze byl tam dosc znany aktor ktory obiecal jej ze ja wyciagnie. Prosze o pomoc !!

Akcja działa się chyba w dawnych czasach. Było miasteczko otoczone okrągłym murem (nie pamietam czy tam był jakiś zamek czy nie, ale była tam jakaś wieża). Mieszkańcy nie opuszczali murów jednak pewnego razu rudy chłopiec który tam mieszkał postanowił złamać zakaz. Znalazł się w lesie, gdzie dopadły go czarne wilki z...

więcej

Szukam filmu o samotnej matce czy coś takiego której porwali córkę. Porywacz wydzielał instrukcje i terroryzował matkę przy pomocy samochodu z nowoczesnymi systemami. Pamiętam scenę że ten porywacz połączył się z innym samochodem z tym samym systemem i przejechał nim policjanta który miał pomóc. Ktoś coś?