Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie mogę wkleić linku więc podaje tytuł z YT "Chada ft. KęKę - "Chciałbym Zapomnieć" (BraKe Blend)"

W komentarzach pisza ze film pt " Podbijam " lecz nie moge takiego znalezc

Jaki film podobny do Interstellar moglibyście mi polecić? Podobne klimaty, może być coś o czasoprzestrzeni, innych planetach z innymi realiami niż u nas. Dziękuję z góry!

Cześć ! Właśnie mam kłopot ze znalezieniem pewnego filmu. Mam nadzieję że mi pomożecie :D Niestety ale, nie pamiętam dokładnie całej fabuły, więc opowiem tyle ile zapamiętałem. Film chyba został stworzony w 2000/2001 mogę się mylić. Pamiętam jedynie, że główny bohater miał złe motywy, podróżował między wymiarami...

Jakie uważacie za najlepsze w pełni oddające klimat świąt Bożego Narodzenia?
Moje typy to:

-Pierwsza i trzecia część "Listów do m". Drugiej części nie lubię, bo uważam,że jest naciągana (zwłaszcza scena biegnięcia za owcą w centrum handlowym).

-Obydwie części przygód Kevina. Myślę,że tych filmów nie muszę...

Witam, od kilku dni szukam pewnego filmu i nie potrafię przypomnieć sobie tytułu. Postaram się wam opisać najwięcej szczegółów ile zapamiętałem. Z góry przepraszam za chaos w wypowiedzi :D

Film należy do tych starszych, nie wiem, chyba francuski? Ale nie dam sobie ręki uciąć. Akcja rozgrywała się w jakimś obozie...

Pamiętam jak za małolata leciała bajka/film gdzie był diabeł/szatan i był, wyskakiwał z kieliszka/butelki i na niej siedział. Zna ktoś może tytuł?
Proszę o pomoc ;)

Tak jak w temacie. W filmie na pewno był też wątek mordercy dzieci, a ta kobieta zdaje się współpracowała z policją. Wydaje mi się że jej córka też zginęła ale nie jestem pewna. Może ktoś pamięta tytuł?

Witam wszystkich.Mam pytanie czy zna ktoś tytuł pewnego filmu.Pamiętam że leciał on bardzo dawno temu w latach 90tych na TVP.Pamiętam że w filmie była taka scena:młoda kobieta weszła do samochodu rozebrała się do naga ,założyła pończochy i sukienkę wszystko było bardzo skrupulatnie pokazane,kierowca siedzący z przodu...

więcej

Witam,
Szukam tytułu filmu, młody chłopak, pracownik korporacji czy jakiejś firmy reklamowej, dowiaduje się że jest chory na nowotwór. Mieszka z dziewczyną, która wkrótce go zostawia, ma zakręconego kumpla, który lubi zapalić zioło i matkę, która lubi się wtrącić i opiekuje się chorym na Alzheimera mężem. Chłopak...

Drodzy,

Chyba pierwsze moje filmowe wspomnienie jest takie: grupa ludzi wchodzi do pomieszczenia, w którym na suficie wiszą ogromne kokony. Pamiętam, że to było dla mnie wtedy dość przerażające. Stawiam, że to film z lat 80/90. Komuś coś przychodzi do głowy, co to mogło być? :D