Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Opis.

1. Pamiętam tylko plakat. Co najmniej 4 bohaterów (równie dobrze mogło ich być 6-8) siedzi przy stole. Tło niebieskie. No i to by było tyle niestety..

2. Bohater na którym ciążyła jakby jakaś klątwa? Jak kogoś dotknął to ten ktoś umierał? czy coś takiego. Dlatego żył (chyba) w lesie z dala od ludzi ale...

Oglądałem ten film lata temu, nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Może ktoś pomoże. Był to wciągający film detektywistyczny w którym młody chłopak otworzył biuro detektywistyczne i dostał zlecenie od tajemniczego klienta, zleceniem tym było przechowanie pewnej paczki / pudełka czekoladek (?) ;-) Ktoś wie o czym piszę?

Cześć, szukam tytułu filmu, chyba dramat erotyczny. Wiem, że brały udział w nim dwie kobiety starsza i młodsza, ta młodsza przychodziła do starszej sprzątać. Z tego co pamiętam ta starsza kobieta zafascynowała się młodszą i wprowadziła ją w świat erotyki. Nie pamiętam kraju pochodzenia (Francja bądź Anglia), rok...

Witam, liczę na pomoc forum i wierzę że uda się odnaleźć tytuł filmu.
Akcja działa się głównie w lesie, gdzie przychodzili dzieci (wydaje mi się że głównie dwójka:chłopiec i dziewczynka). W tym lesie można powiedziec że żyło jakieś straszydło którego oni się bali. Lubili oni się bawić na linie, która była powieszona...

więcej

Witam,

Nie wiem czy forum nadal aktywne, ale poszukuje tytułu starego filmu si-fi (chyba lata 80/90).
Dużo już nie pamiętam ale raczej był brytyjski, jedyny motyw jaki mi pozostał w głowie to że główny bohater zabiera swój dom w kosmos jako statek....
czy komuś coś to podpowiada?

ovakiovakiovakiovakiovakiovakiovaki

landlandlandlandlandlandlandland

Witam szukam filmu mam malo informacji na jego temat
Jakas policjantka agentka albo cos w tym rodzaju (chyba blond wlosy ) musi sypiac z jakims gangsterem czy tam jakas wazna osoba w gangu zeby wydobywac informacje dla policji pamietam scene jak pod prysznicem ja wykorzystal i akurat policjant w tym czasie szukal...

Witam, liczę na Was!
...to co pamiętam to, że główny bohater zostaje napadnięty pobity i wykastrowany.
W dalszej części filmu jest w poważnej depresji przez co bierze leki po których zaczyna być agresywny? ...mogłem coś pomylić ale mniej więcej taka to wyglądało.
Pozdrawiam!

Witam, mam nadzieję, że ktoś mi tutaj pomoże ;) Otóż, szukam tytułu filmu, który znalazłem gdzieś przez przypadek rok temu. Był on o młodym projektancie i jego czarnoskórym koledze. Nie mogli się w życiu odbić. Przez przypadek ktoś docenił koszulkę tego projektanta i zaczął je robić. Jakiś czas później, obaj wpadli na...

więcej