Witam szukam dosyć starego filmu o aktorce czy modelce którą porwał trzymał w domu i tatuował jej całe ciało ,po zakończeniu dzieła kochał się z nią a ona zabiła go nożem.
Kto robi współczesne, niestraszne horrory o opętaniach? Byłem ostatnio na nowym Hellboyu, przed seansem docelowym musiałem obejrzeć reklamy i zwiastuny innych filmów. Wśród tych filmów, aż PIĘĆ, było poświęconych tematyce horroru o duchach. Wszystkie robione na jedno kopyto, z jednym sposobem na wystraszenie, czyli...
Poszukuję filmu, z tego, co pamietam jest to horror, o dziewczynce, która mieszka w domui nie wychodzi z niego. W międzyczasie poznaje chlopca, który rowniez zamieszkuje ten sam dom i wydaje się go nawiedzać. Film jest podobny do The Others.
Cześć,od dawna przekopuję internet w poszukiwaniu pewnego hiszpańskiego thrillera,którego zwiastun widziałam wieeele lat temu.Pamiętam,że był to film o niańce,która podejmuje pracę u młodego małżeństwa.Nie jest to thriller "MAMA".Dzięki za wszelką pomoc.
Szukam filmów o miłości która z pozoru nie mogła się udać. Np. jedno z bohaterów jest z zamożnej rodziny drugie biedne, bad boy ona wzorowa uczennica, duża różnica wieku, itp.
Witam szukam telenoweli niestety nie pamiętam dużo z niej ale tylko scenę w które to chyba mąż i żona nurkuja w oceanie i tam w tej scenie że któryś nurek próbuje utopić ta jego żonę i później chyba umiera. Może ktoś wie o jaką mi chodzi i później ta kobieta co kazała to zrobić chce zająć jej miejsce
Szukam filmu w ktorym chlopak protestuje ale nie pamietam przeciw czemu i zodtaje zamkniety w jakims klasztorze czy gdzies i jego dziewczyna chcąc to ratować tez daje się sama złapać i zamknąć w takim samym klasztorze tylko dla kobiet. Kojarzy ktos ?
Witam, poszukuje starego filmu, ktory kiedyś oglądałem w telewizji. Film był o jakimś kosmicie, który był na wyspie i grupka żołnierzy (chyba) chciałą go złapać. Wiem, że ostatecznie nie mogli sobie z nim poradzić i mieli chyba zabetonowac calą wyspę albo zrzucić bombe atomową na ta wyspe. Pamietam też scenę jak...