Cześć! Jak w tytule - szukam filmu. Film z XX wieku, fabuła dotyczyła człowieka znalezionego w lodowcu, którego rozmrożono i pobrano od niego tkanki. W tym samym czasie pewna kobieta czekała na in vitro. W laboratorium coś pomieszano i w wyniku tego wszczepiono jej nasienie tego człowieka z lodowca. Urodziła dziecko,...
więcej
Dobry wieczór,
poszukuje filmu o tematyce zombie a dokładniej opisując o film w którym głównym bohaterem był na wpół zmieniony żołnierz zombie. Wojsko łapało zombie i próbowało znaleźć sposób na nich. Ten główny bohater mógł się z zombie porozumiewać. Wojsko dręczyło zombie muzyką gdy nie chcieli współpracować. Na...
Film o niewiernym mężczyźnie ktory przygotowuje sie do ślubu , poznaje siostre przyszlej zony i zaczyna z nia sypiac , przed samym slubem przespal sie z druhna . Jaki to byl tytuł?
Witam!
Jestem studentką III roku Turystyki i Rekreacji w Wyższej Szkole Bankowej w Gdańsku. Obecnie realizuję pracę licencjacką na temat: Turystyka śladami wybranych produkcji filmowych i współczesnych dzieł literatury. W związku z powyższym, zwracam się do Państwa z uprzejmą prośbą o wypełnienie poniższego...
O co chodzi z tym, że raz aktor zalicza się do rankingu, a raz nie..
przykład (co prawda przykłady pochodzą z innych rankingów, bo jeden jest z filmu a drugi z serialu)
https://www.filmweb.pl/film/Kapitan+Marvel-2019-726490 = 2000 głosów i Samuel jest w...
Szukam filmu, który oglądałem w 2005 roku, (thriller lub horror, film zagraniczny. Była grupa ludzi, rozmawiali o czymś i była pokazana odcięta dłoń człowieka. Potem zaczeli się bić. Akcja działa się w zamkniętym pomieszczeniu. Jednego faceta kobieta zamkła w piecu na zamek i po chwili spalił się tam, drugiemu...
Siema, szukam serialu / filmu podobnego do the 100, głównie chodzi mi o to by był jakiś klimat post-apo, i najlepiej gdyby bohaterami byli nastolatkowie, w tle fabuły może być odkrycie nowej planety, cofanie się w czasie itp. Z góry dzięki! ;)
1. Głównym bohaterem był chłopiec. Jego matka sprzedawała chyba na targu warzywa. I jakaś staruszka kupiła u niej kilka główek kapusty, które zapakowała do worka. Matka poprosiła tego chłopca, żeby pomógł staruszce zanieść te kapusty do domu. Szli chyba długo i doszli do zamku (?). Pamiętam też, że jak upuścił ten...
więcej