Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

https://www.youtube.com/watch?v=sjOLPKagEjk

Jak w tytule. Chodzi mi głównie o to że w filmie/serialu jest pokazane rozwiązywanie bardzo sprytnych/trudnych zagadek/szyfrów itp
Czytałem o cykada 3301 i się napaliłem na tego typu filmy/seriale
=D

Wszystko co pamiętam o tym serialu to:
- wystąpił tam facet, który był psychologiem/psychoterapeutą/psychiatrą i był muzułmaninem, biczował się, miał pełno blizn na plecach, facet ten miał wspomnienia o swojej matce, która się samookaleczała
- drugą postacią był chłopak, który przyjmował leki psychotropowe, chodził...

więcej

Dawno temu oglądałam film na TCM. Akcja toczyła się podczas 2 wojny światowej. Główny bohater był o ciemnej karnacji a zrobili z niego naziści o ironio idealnego aryjczyka. Miał nawet plakat, była to zasługa, że dobrze się sprawował i widzieli w nim potencjał (i byli głupi haha) -sam chłop był w szoku. Tej części...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam, poszukuje seriali podobnych do "Stacja Berlin" "Homeland" "Kontra" Główna tematyka to CIA, Tajni Agenci. Mówię od razu, stawiam bardzo na realność, więc nie polecajcie serialow w którym występuje Magia, Cofanie czasu, czy inne bzdety. Z góry bardzo dziękuję!

Czy są obecnie może prowadzone jakieś prace nad rankingami ? Nie mogę już od kilku dni wejść na swoje prywatne rankingi.

Wiem, że jako dziecko nie moglam takich rzeczy oglądać ale już nie pamiętam jak to się stało a sceny zapadły mi w pamieć. Pamiętam tylko pewne sceny i nie wiem czy pewne z nich nie łączą się np w jednym filmie
1. Clown morderca, zabija kobietę i pisze coś jej krwią na płytkach w łazience.
2. Dinozaur w stylu t-rexa...

więcej

Hej. Pamiętam taki film, albo z filmnet albo z bardzo wczesnego top canal. Facet, pamietam, że wąsaty, znajduje się na drodze a przed nim miasteczko. Pamiętam, że nie mógł się z miasteczka wydostać, mieszkańców było może kilkunastu. Cały czas była mowa o Mieście. I była tam taka młoda parka, która do miasta chciała się...

więcej

film opowiadał o historii mężczyzny który był szkolony od małego na zawodowego zabójcę , w przeszłości kiedy był jeszcze nastolatkiem śledził a następnie nagrał pewnego zabójce którego potem poprosił by ten go wyszkolił na zawodowego zabójce.