Witam,
Szukam dwoch filmow ktore ogladalem jakies 6 lat temu, nie wiem czy w tamtym czasie byla to nowosc?
Pierwszy film nie jestem pewny czy to byl produkcju amerykanskiej czy angielskiej, ogolnie opowiadal o rodzinie ktora zostala napadnieta we wlasnym domu przez grupe zlodzieji, pamietam ze jeden z czlonkow...
Tak jak w tytule widziałem kiedyś w TV film ale tylko końcówke gdy główny bohater przenosi sie w czasie samochodem do średniowiecznej lub starożytnej Anglii w której miał komuś pomóc lub z kimś walczyć bodajże z rycerzami albo z jakimś królem lub też miał zmienić przeszłość. A po powrocie do terazniejszych czasów widzi...
więcej
Zależy mi bardziej na filmach nowszych (po 2000, ale nie obrażę się jak podacie jakiś dobry
z 1997 lub genialny z 1990 itd). Mogą to być zarówno filmy, w których zabija jakiś potwór jak i
takie, w których zabija seryjny morderca.
Szukam filmu radzieckiego puszczali go w telewizji najprawdopodobniej pod koniec lat sześćdziesiątych . Było to chyba rok 67-69. Nie wiadomo z którego roku jest film. Niby tytuł filmu "Po latach". Imię głównej bohaterki to Tatiana. Film opowiada historię dziewczynki która zaginęła w czasie II wojny światowej a potem...
więcej
Czy tylko ja uważam to za szajs?
Czy fanboje mnie zjadą?
Poproszę argumenty bo stara saga (nawet ta nowsza z drewnem jako ojcem Luke;a) była lepsza.
Cześć szukam filmu, który zaczyna sę od sceny jak mały chłopiec wpada w oko bogatej dziewczynce. Wymusza ona na jego rodzicach żeby się z nią bawił. Potem w dorosłym życiu facet jest amantem otoczonym kobietami.
Była to chyba scena otwierająca film . W kadrze widać leżącego na łóżku mężczyznę w średnim wieku. Był prawdopodobnie niewidomy bo myślał o tym jak wyglądają kolory. Wiem że trochę mało daję wskazówek, film widziałem dawno temu jak miałem mniej niż 10. Liczę że jednak znajdzie się ktoś kto wie o jakim filmie mówię :))
Szukam fajnych horrorów w ktorych miejsce akcji to jakiś las, opuszczone miejsce, albo o jakies egzotyczne miejsce. Ogolnie cos klimatycznego. Znacie coś?