Szukam filmu, który oglądałem w 2005 roku, (thriller lub horror, film zagraniczny. Była pokazana grupa ludzi, rozmawiali o czymś i była pokazana odcięta dłoń człowieka. Potem zaczeli się bić. Akcja działa się w zamkniętym pomieszczeniu. Jednego faceta kobieta zamkła w piecu na zamek i po chwili spalił się tam, innemu...
więcej
Witam z filmu pamietam tylko tyle ze byl o chorych psychicznie dziadkach ktorzy chcieli pozabijac wnuka czy wnuki nie wiem.
Pomoże ktoś?
że jeszcze go nie ma... czy film
Master Z: The Ip Man Legacy
https://www.imdb.com/title/tt7262882/ jest już w bazie filmwebu czy po prostu ktoś go potraktował jako https://www.filmweb.pl/film/Yip+Man+4-2019-793820 ?
pytam bo chce obejrzeć tego Master Z ale bez możliwości oceny mi się nie opłaca
Cześć wszystkim. Szukam musicalu, który rozgrywal się w Stanach Zjednoczonych. Była w nim dziewczyna, która chyba chciała się wybrać na randkę z piosenkarzem. Pamiętam na pewno, że w pobliskiej fabryce coś się stało i unosiła się zielona mgła.
Czy komuś kojarzy się ten film?
Pamietam tylko tyle, że na koniec tego filmu kobieta chora na chorobę Alzheimera budzi się na statku, a jej mąż puszcza jej film o ich znajomosci, proszę o pomoc:)
Witajcie szukam czegoś w stylu Lolity, Fish Tank, American Beuty... czegoś czego tematem przewodnim będzie relacja starszy mężczyzna i młoda dziewczyna/kobieta
Bardo proszę o odpowiedzi
Z góry dziękuję ;*
Pilnie poszukuje tytułu filmu, film oglądałam w wakacje. Pamietam tylko tyle że był to romans z 2016/2017 roku główna bohaterka była blondynką i przeprowadziła się do nowego miasta a główny bohater był bogaty i miał tatuaż tłumaczył potem znaczenie tego tatuażu. Główny bohater miał ten tatuaż na ramieniu była to...
Cześć.
Szukam filmu o epidemii. Pamietam, że naukowcy musieli lecieć na wieczną zmarzlinę aby dokonać ekshumacji i pobrać tkanki.
Witam wszystkim, Oto co pamiętam oglądając film
towarzystwo w garniturach siedziało pod parasolacmi? na krzeslach przy Zamku czy raczej Pałacu. Ludzie ubrani w garnitury. Facet rozmawial z kobietą o pieniądzach(?) Pozniej akcja przeniosla sie obok mostu, (na moscie), facet idzie w garniturze i po chwili wypada mu...