Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

https://www.filmweb.pl/film/Liga+Sprawiedliwo%C5%9Bci+kontra+M%C5%82odzi+Tytani- 2016-761956 szukam filmów i Animacja związanie rożnymi bohaterami Liga Sprawiedliwości

To znowu ja. Tym razem potrzebuje waszej pomocy przy innym filmie. Reklamowany był w kinach jako zapowiedź około 3 lat temu. Chodziło o to że jeden z bossów mafii zabija syna drugiemu. Drugi w ramach zemsty chce zabić syna tego pierwszego. Ponoc grał tam Sean Penn.

Ktos pomoże? Nie mogę nigdzie znaleźć tego filmu, a nie pamiętam tytułu.
Pamiętam tyle, że to był chyba jakis włoski albo hiszpański.. Kobieta przyjeżdża do miasteczka, cały czas ją obserwuje młody chłopak, który łowi ryby z ojcem. Kobieta ma krótkie włosy, mieszka ze starszym Ojcem, albo Wujkiem, który w jakimś...

Może tutaj znajdę pomoc bo film był o prostytucji w małym miasteczku .To był amerykańska komedia sensacyjna leciał góra pół roku temu w TV .Kojarzę dwie sceny .Facet z dziećmi sprząta las jakby nauczyciel lub pastor .Na gałęziach są porozwieszane kondomy .A drugi epizod ten facet prowadzi auto też z dziećmi i na...

Poszukuję tytułu filmu, a dokładniej filmu animowanego
zarys historii był taki: Astronauta przylatuje na planetę zamieszkaną przez obcą rasę która nie zna wojen i żyje w pokoju, pewna kosmitka pomaga mu przetrwać i i wrócić na statek-matkę. Potem on dezerteruje i wraz kosmitką dowiadują się o przeszłości jej rasy i...

więcej

Witam. Poszukuję filmu o żołnierzach niemieckich którzy przez las przechodzą z psami, szykują jakąś akcję/operację czy coś takiego posiadając przy tym maszynę do łamania nieposłuszeństwa ludzi. Dwójka Polaków (chyba) była tam przetrzymywana, nie wiem czemu.
Pamiętam, że była tam taka kwestia w stylu "Gdyby połączyć...

więcej

Widziałem scene z filmu i chciałbym go obejrzeć ale nie znam tytułu.
Było to chyba jakieś wiezienie i jakiś koleś wystrzelał Sylwetkę drugiego z "dorysowany" wielkim penisem sam aktor nosił pomarańczowy strój i żółte okulary.

jak w tytule, roboty atakują, gość miał swoją kryjówkę przed cywilizacją i walczył z ogarniającym cały świat programem, nie był podłączony do sieci

Szukam filmu, nie pamiętam tytułu.
Byl ojciec z synem, oni lowili ryby, pojawiła się kobieta, starsza od niego.. On się w niej zakochał i zabrał ja na wyspę do takiego domku i tam się kochali. Przypomina Mi się też że w tej wiosce był taki festyn, i ktoś zaczepia ta kobietę i on stanął w jej obronie.

Nurtuje mnie jedno pytanie, dlaczego Drago został wywalony z Rosji? Bo bokser dostał po pysku? Tak btw. smutna historia Ivana, nie myślałem że można mu współczuć a jednak.