Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

?

?

Hej! Polecicie jakieś thrillery o mordercach/ psychopatach. Coś typu „Nieznajomi”, „Kiedy dzwoni nieznajomy” itd. Dużo oglądałem filmów i już nie mam pomysłów.

Witam, poszukuję filmów które skupiają się na relacji przybrany ojciec-adoptowane dziecko (najlepiej żeby był to chłopak). Pragnę, aby film był coś typu, że facet adoptuje dziecko które panicznie się go boi lecz z biegiem czasu otwiera się na niego. Ważnym elementem jest to aby dziecko było wstydliwe, nieśmiałe.

- Jak się nazywa śląska wróżka japońskiego pochodzenia?

- Jotoczuła.

Nie dziękujcie mi Drogie Panie, to wasze święto

a teraz polećcie jakiś dobry dramat najlepiej z lat 2005-2015 najlepiej Francja albo Skandynawia, albo coś bliskowschodniego albo dalej z Azji (Korea, Japonia), najlepiej z kobietami w rolach...

więcej

Witam, może ktoś zdoła poskładać te strzępki wspomnień do kupy.
Film zaczyna się od sceny w dzisiejszych czasach, ukazując ludzi komunikujących się przez media społecznościowe. Nagle osoby te popełniają samobójstwa, pierwsze skok z budynku podczas połączenia skype.
Następna scena zaczyna się w niedalekiej...

Hej;

No za nic mie mogę sobie przypomniec tytułu filmu o dwóch braciach - mścicielach, akcja prawdopodobnie to Londyn lub USA.
Oni najprawdopodobniej to Szkoci. Jeden ma krzyż z cytatem łac. na plecach.

Pomaga im ksiądz...

Ogólnie to chodzą i wybijaja gangsterów. Coś chyba z matką, lub ojcem było jeszcze w...

więcej

szukam filmu fabularnego (najprawdopodobniej <2k10) z gatunku chyba katastroficznych, fabuła była związana z wybuchem wulkanu, albo w ogóle z wulkanem i pamiętam z niego tylko jedną (słownie: jedną) scenę, mianowicie rodzinka wybrała się popływać nad rzeke i jedno z dzieci chciało wskoczyć do wody, i w ostatniej chwili...

więcej

Poszukuję filmu - gdzie mężczyzna był na pustyni, a jego towarzyszem był oswojony gepard. Mężczyzna chyba cały czas trzymał go uwiązanego, nawet wtedy gdy oddalił się by poszukać pomocy. Pamiętam jeszcze, że pod koniec filmu gepard go zaatakował.
Czy Ktoś z Was kojarzy ten film, zna tytuł? Proszę o...

szukam filmu polskiego gdzie coś było że ktoś jeździł z czyjomś trumną czy coś takiego