Szukam radzieckiego filmu, który mój tata oglądał 20 lat temu. Tytułu, oczywiście nie pamięta. Pamięta za to, że główny bohater to młody chłopak, który przez cały film z kimś walczy, a na koniec gdy już wszystko wygrywa, ktoś prosi go ogień z zapalniczki, a gdy ten mu ją podaje, ten drugi łapie go za rękę i dźga nożem....
więcej1 Film: Mama z synem przeprowadziła się do domu przy cmentarzu. Pracowała jako patomorfolog a że nie miała swojego gabinetu a piwnice mieli dużą to ciała zmarłych przywozili do jej domu. Tam ona w piwnicy przeprowadzała sekcje zwłok. miała z reguły po kilka ciał. w tym czasie zaczeło się dziać coś dziwnego w domu. Syn...
więcej
Szukam filmu (byc może dwóch). Są dość stare, pewnie z 20 lat temu ogladalam. Oba (o ile nie jest to 1 film) dzieją się w USA w jakimś rolniczym stanie. Co pamiętam:
1. W jednym jest dziewczyna i chyba jej siostra, obie kochają się w jednym gosciu i gość ten pewnego dnia jadąc na kombajnie spada z niego i ten kombajn...
Cześć! Szukam filmu, który oglądałem już dawno temu i niewiele pamiętam. Wiem, że było w nim małżeństwo, które posiadało pomoc domową/gosposie i mąż wykorzystywał tę kobietę pod nieobecność żony. Ona nie mogła odejść z pracy, bo on ją chyba szantażował. Film, o ile dobrze pamiętam był sprzed 2000 roku, ale tu pewny nie...
więcejBył o facecie który grał w pokera i miał "magicznego gnata" - chyba rewolwer, którym musiał kogoś zastrzelić przed partyjką pokera i w tedy wygrywał wszystkie rozdania / dostawał najlepsze karty. Film prawdopodobnie z lat 80 lub 90.
Witam szukam tytułu filmu który oglądałem to horror za dużo nie pamiętam z niego tylko kilka scen pamiętam że dziewczyna była opetana przez jakiegoś demona. Pamiętam scenke że była w jakimś szpitalu chyba psychiatrycznym i coś zrobiła że tym ludzia tam zaczęło odbijać kojarzę jeszcze scenke końcowa gdzie robili jej...
Będąc dzieckiem, naoglądałem się wiele filmów, które czasami tylko fragmentami pozostały mi w pamięci. Ostatnio znów do głowy przyszły mi pewne sceny z filmów, których nie znam ani z tytułu, ani z roku produkcji itp., ale o których chciałbym się dowiedzieć więcej – i w ramach możliwości obejrzeć je ponownie....
Szukam filmu, który oglądałam jakieś dziesięć lat temu i zakładam, że był z okresu 1990 -2009. Pamiętam tylko fragment jak jacyś ludzie zajechali drogę mężczyźnie i go porwali, bo chcieli odzyskać diament, który był w jego posiadaniu. O porwaniu mężczyzny dowiedziała się jego żona i przyjaciel i wydaje mi się, że...
Znacie może takie filmy? Rampage od Uwe Bolla cała seria ma taki styl.
Prawo zemsty także ma taki styl, potrzebowałbym wiecej takich filmow, byłbym mega wdzięczny!
Nie pamiętam, jak się nazywa ten film, który opowiada o kobiecie z darem'' jasnowidzenia '', kobieta mieszka w lesie z koleżanką, próbuje rozwiązać zagadkę zaginięcia dwóch dziewczynek, które prawdopodobnie zostały zamordowane w lesie w nocy, pamiętam scenę, gdzie ojciec tej kobiety wkracza do jej domu, próbuje ją...