Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

https://www.filmweb.pl/Underground
to dzisiaj 20.25 tvp kultura, być może sam się skuszę na przypominkę

Witam  Szukam filmu kryminalnego, chyba amerykańskiego, wydanego obstawiam, że około 2000 r., którego głównym wątkiem było śledztwo w sprawie zabójstw ( czy jednego zabójstwa) mężczyzny w wannie poprzez dodanie jakiejś trującej / toksycznej substancji. Głównym bohaterem był młody policjant brunet, który...

Mój tata prosi mnie bym pomogła mu zalec film, który oglądał bardzo dawno. Podobno jest z lat 60 max 70. Duża część filmu odbywała się w górach na nartach w pensjonacie . Głównym bohaterem był mężczyzna. Film podobno z gatunku sensacyjny/szpiegowski. Była scena w klubie gdzie śpiewała kobieta. Wiem, że nie za wiele...

Witam. Poszukuję filmu z całą pewnością nakręconego w okresie PRL. Pamiętam tylko niewielki fragment. Jakiś chłopczyk opowiadał swoim kolegom, że jego ojciec jest siłaczem, pokazując zdjęcie. Po powrocie ojca (chyba dawno go nie było w domu) okazuje się, że nie jest siłaczem, a bodaj weterynarzem. Dzieciaki zaczynają...

więcej

Witam, od kilku dni poszukuję filmu, który oglądałem w dzieciństwie. Wydaję mi się, że jest z gatunku thriller albo ewentualnie horror, coś w tych klimatach. Możliwe, że ma z około 10lat, ale równie dobrze moja pamięć mogła zapamiętać go lepiej niż w rzeczywistości wyglądał. Film opowiada o parze, możliwe, że...

Witam
Gdzie można płatnie lub nie, obejrzeć film Kinsey ?
Nie mogę znaleźć ani na stronach typu CDA, ani na Netflixie czy na żadnej innej płatnej platformie szukając poprzez googla.
pomożecie ?

Witam, szukam jakiegoś filmu o byłych komandosach, wojskowych co wrócili do domu i tam rozgrywa się główna akcja lub powracają do wojska. dziękuje z góry

Od lat poszukuję filmu, który transmitowany był na Hallmark’u za czasów istnienia w Polsce tej stacji.
Nie pamiętam zupełnie tytułu, ani żadnego aktora, jedynie szczątki fabuły.
Nastoletnia dziewczyna mieszka w małym miasteczku i wychowuje się z matką, wdaje się w romans ze swoim nauczycielem angielskiego. Po...

szukam filmu chyba to polski film że rodzice chyba albo sam ojciec lub sama matka jeżdżą z trumną dziecka

Witam szukam 2 filmów, filmy bardzo podobne,, jeden pamietam czarno-bialy i pamietam ze jacys ludzie jada do zamku, i jakies tam dziwne perypetie, taki to horror ale troszke komedia z tego co pamietam ,, drugii ale juz w kolorach tez o grupie ludzi w zamku i tam dochodzi do morderstwa , i kazdy posadza kazdego przy...