Oglądałam go ponad 10 lat temu. Jedyne co z niego pamietam to to że kobiety prały ubrania w wielkiej balii przez dziewczynke która biegała wokół niej jej mama wpadła i utopiła sie w tej gorącej wodzie. Ojciec znienawidził córkę i chciał wydać ją za mąż. Może ktoś wie co to za film? :)
Hej,tak jak w temacie. Pamiętam, że oglądałem go z.. 10 lat temu? Leciał na FIlmbox, z tego co pamiętam był produkcji francuskiej. Pamiętam, że były tam dzieciaki mieszkające w teatrze, a pod koniec filmu była duża karuzela. Niewiele szczegółów, natomiast tylko tyle pamiętam. Może komuś coś świta. Szukałem pod paroma...
więcejWiecie może gdzie w Warszawie jest jakieś kino które puszcza jakieś starsze klasyki? Chodzi mi głównie o Casablanca. A może jest jakieś kino gdzie można zamówić film?
Cześć. Szukam filmu, w którym była scena rozgrywki RPG w bibliotece. Chłopcy, bohaterowie, grali przeciwko innemu wyjadaczowi, który przyszedł że swoimi kośćmi, przygotował wielką butlę napoju i zaczął grę. Scena ukazana była jako wielogodzinny pojedynek, zwolnione tempo, sceny triumfu itd. To raczej komedia.
Dobry wieczór. Film był o tym jak ojciec kazał synowi krzywdzić innych ludzi twierdząc że Bóg chce żeby ich ukarać. Syn myślał że ojciec zwariował ale okazało się że nie zwariował tylko na prawdę realizował wolę Boga, bo Ci ludzie byli źli. Co to za film???
szukam dwóch filmów które oglądałam kiedyś w tv. Niestety pamiętam tylko po jednej scenie z każdego..
1. Kobieta otrzymała jakiś spadek, facet chce żeby przepisała go na niego ale ona wie że jeśli to zrobi to on ją zabije. Zamyka ją w domu w jakiejś piwnicy.
2. Wieczór, pada deszcze, samochód obserwuje jakiś...
Pomóżcie proszę
Nie pamietam czy to był film czy serial
Ale pamietam, że było coś z chodzeniem na terapie i jakaś babka poszła na nią i tam mówiła inna, ze przestała pic, bo była tak pijana, ze w pożarze zginęły jej dzieci a ona nic nie zrobiła