Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,

Poszukuję już kilka godzin ale bez powodzenia, film który ukazuje zemste.
Jest to świetny film psychologiczny / thriller
Może komuś okaże się znana fabuła, która opisze:

Jakaś grupa wpada i ostrzeliwuje pewne mieszkanie, zabija kobiete i (chyba) dziecko, a mężczyzne zostawiają przy życiu i szef grupy...

Jak oceniacie film Polar ? Nie brakuje opinii że to całkowity gniot ale niektórym się podoba. Ja po dłuższym zastanowieniu dałem mu ocenę 7/10 choć pewnie ją zawyżyłem ale siódemkę dałem za rolę głównego aktora, który ratował ten film i był chyba jedyną perełką. Bez niego to byłby już całkowity gniot nie zasługujący...

więcej

ja to miałem 10-14
1. był film o Nostradamusie, on przepowiadał przyszłość. ja tylko pamiętam jak karetą jechał i widział drugą wojnę.
2. był film o dwóch chłopcach. wykastrowali ich to śpiewali dyszkantem.
3. taki niby western. nasze czasy. panowie opuszczają miasto i jadą pędzić bydło w usa. to komedia była.

Hejka, może trochę nie w temacie ale chodzi mi po głowie starą bajka.
Była to bajka w której postać miała twarz mima, I ta postać wyglądała mniej więcej tak, że miała tylko głowę, dłonie i stopy.
Z czego dłonie i stopy nie były w żaden sposób połączone z głową, miała biała twarz, czerwone usta i czarne brwi XX.
Nie...

więcej

Tou can watch Spence vs Garcia live Stream Here

Szukam filmu, który oglądałem w 2005 roku, (thriller lub horror, film zagraniczny. Była pokazana grupa ludzi, rozmawiali o czymś i była pokazana odcięta dłoń człowieka. Potem zaczeli się bić. Akacja działa się w zamkniętym pomieszczeniu. Jednego faceta kobieta zamkła w piecu na zamek i po chwili spalił się tam, innemu...

więcej

Jak w tytule, pamiętam tylko że główny bohater był piratem i miał dwie dupy jedną białą dame i drugą dzikuskę indianke i pamiętam moment że jedna po drugiej do niego poszły się chędożyć i indianka nie chciała na łóżku. Gość chyba kiepsko skończył ale film ogołnie byl chyba pozytywny jakaś pseudokomedia czy hybryda....

Hej,
podpowiecie jakieś kultowe sceny, gdzie ktoś wpada w furie i niszczy wszystko dookoła?
Nie muszą to być spektakularne rozwałki, wystarczy, że niszczy coś w pomieszczeniu.
Pozdro.

Poszukuje filmu, którego akcja rozpoczynała się być może na Antarktydzie lub jakiejś stacji badawczej, ale gdzie było bardzo zimno i było na pewno pełno śniegu. I na tej stacji ekipa pozostawia na pewną śmierć jednego z kolegów, nie pamiętam czemu. I nie wiem co było dalej. Pamiętam tylko to, niestety.

Szukam filmu o nastolatku, którego ojciec był naukowcem i w swojej piwnicy trzymał jakąś skrzynkę, którą podłączali do auta na imprezie i cofali się w czasie. Gonił ich pies, szli na imprezy, całował się z dziewczyną w której był zakochany. Oglądał się z kamerą w lustrze, przez co znalazł to nagranie.