Witam, szukam filmu z tego kawalka na YT
https://www.youtube.com/watch?v=OEJfk2Cny7A
Bardzo prosze o pomoc i z gory dziekuje
Tak jak w temacie. Szukam filmu gdzie facet włamuje się do mieszkania i chce Je obrabować lecz znajduję dziewczynę, która chce popełnić samobójstwo. Tyle pamiętam, ktoś coś?
szukam filmu (chyba z luke evans) gdzie gral psychola jakiegos. w jednej scenie komus poderznal gardlo i tlumaczyl jakiejs dziewczynie, ze nie umiera sie tak od razu
Film byl w Polsacie i TVP jakies 10 lat temu. Z gatunku to najbardziej przypominalo komedie romantyczna, a glowna fabula skupiala sie na dziewczynie ktorej chlopak/narzeczony/maz zaginal i szukala go z detektywem, a potem okazal sie byc tajnym agentem (?). Wiem ze nie podaje tutaj wielu konkretow, ale filmu nie...
fabuły za bardzo nie pamiętam >Na początku filmu grupa rowerzystów słyszy w lesie odgłosy dziecka. W końcu znajdują rurę małej średnicy(chyba) wystającą z ziemi. okazuje sie ze dziecko (chyba dziewczynka) przetrzymywana jest pod ziemia w czym podobnym do bunkru. Uwalniają ją a później sie okazuje ze jest to córka...
Dzisiaj przypomnial mi sie taki jeden film jednak nie nie wiem jak sie nazywał ani kto w nim grał pamietam tylko fabule. Jakiś mężczyzna lub kobieta dowiaduje sie ze zostaje jej kilka miesiecy zycia. Wtedy zwalnia sie z pracy, wydaje caly majątek, podróżuje imprezuje a na koncu okazuje sie ze tak naprawde to nie byly...
więcejZna ktoś horrory/ thrillery w których jest dziecko(najlepiej dziewczynka) wampir? Oglądałam już Pozwól mi wejść 2008