Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hejka, może trochę nie w temacie ale chodzi mi po głowie starą bajka.
Była to bajka w której postać miała twarz mima, I ta postać wyglądała mniej więcej tak, że miała tylko głowę, dłonie i stopy.
Z czego dłonie i stopy nie były w żaden sposób połączone z głową, miała biała twarz, czerwone usta i czarne brwi...

Powiedzcie mi coś. Jest pakiet Basic, czyli w filmy w średniej jakości ,480p. Potem jest Standard czyli HD i Full HD, potem jest ultra HD, ale to nie ważne.
Więc czemu do licha, nawet jak mam w ustawieniach wyświetlania Wysokie. To jakoś obrazu spada do 240 P.. Wszystko działało dobrze, od trzech dni filmy buforują...

więcej

Witam:)
Dzisiaj mąż opowiadał mi o filmie który kiedyś widział.
Młodzieniec włamuje się do samochodu, by go okraść. W panice zabija chłopca który w tym samochodzie spał.
Ojciec dziecka (podobno holenderski stolarz... ale przy zakręceniu mojego męża obawiam się że stolarz mógł równie dobrze być nawet z Alaski :p )...

więcej

Poszukuję filmu o gotce jeżdżącej typowym amerykańskim Cadillaciem, prawdopodobnie w tytule było jej imię lub przezwisko. Eksponowała ona przez cały film przesadnie wielki biust, chodziła w skórzanym stroju, z tapirem na głowie i całą gotycką otoczką. Dostała spadek z rezydencją po jakiejś rodzinie, o który toczył się...

więcej

Czy ktoś kojarzy film, w którym młoda dziewczyna była w ciąży i zamierzała usunąć dziecko? Była już w klinice i usypiano ją do zabiegu, jednak w ostatniej chwili się rozmyśliła.
Dziewczyna ta była młoda, przerażona i trochę "rebel". Dzięki za odpowiedzi:)

Elo. Poda mi ktos tytył filmu, o ktorym pamietam tylko tyle, ze swiat przedstowiony zostal odwrocony wgledem orientacji seksualnej. Mianowice ze pary hetero byly w miejszsoci a orientacją dominujacą na planecie byl homoseksualizm? Byl tez watek ze jakas pare hetero wytykano palcami czy cos takiego :D

ja to oglądałem w 2008. w pracy mi o tym filmie powiedziano. młody chłopak z usa opuszcza kraj i wędruje sobie chyba po Alasce,nie pracuje tylko chodzi. je co upoluje. to na faktach i on nie przeżył. w 2008 bardzo mi się podobało.

Jakiś wampir stracił młodość i zaczął się starzeć i szukał jakiegoś naukowca by mu pomógł.

Szukam filmu, dwóch czarnoskórych chłopaków, może braci ok 20-30lat idac do kościoła zostali zaatakowani przez lokalna bandę, i musieli uciekać. Film pokazuje społeczność afroamerykańską lat 50 w stanach.

Odeszła kolejna ikona lat 90-tych :(

http://www.plotek.pl/plotek/7,154063,24516751,luke-perry-nie-zyje-gwiazdor-bever ly-hills-90210-mial-52.amp