Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję filmów psychodelicznych. Takich w których, temat śmierci nie jest najgorszy.
Postaci, które zabijają bez skrupułów; i czerpią z tego niesamowite uczucie
euforii. Filmy pełne napięcia i krwawej rozrywki. Akcji, bez ogólnie przyjętych zasad
moralnych. Coś co może wywołać oburzenie i niesmak.

Tylko nie...

Witam, oglądałem jakieś parę lat temu: koleś przyjeżdża na jakąś dzielnicę, wynajmuje mieszkanie chyba, potem dostaje pracę u jakiegoś mafiozy, od wynajmującego mieszkanie kolesia wpada mu w oko córka, potem akcje, mało gość używa broni raczej lepiej walczy, pod koniec coś pamiętam, że jest jakaś akcja w tunelu, nie...

więcej

Czesc, kiedys ogladalem pewien film i nie pamietam jego nazwy ;/
Moze ktos z was bedzie go znal.

Jest to film o dziewczynie i chlopaku ktorzy przyjaznili sie od dziecinstwa i byli w sobie zakochani lecz nie byli ze soba, gdy juz bylo dorosli chlopak poznal nowa dziewczyne w ktorej sie zakochal a pozniej z nia wzial...

więcej

Witam, kojarzę tylko fabułę może pomożecie, a więc kobieta zdradza męża, umawiając się z kochankiem w hotelu pokojowym. Tlumaczy się wyjazdami służbowymi i tak romans trwa aż kochanek pragnie czegoś więcej ale po jakimś czasie to się wypala już nie ma tej iskry jak na początku, to był chyba jakiś dramat raczej nie...

Jest jakiś sposób odpalenia na filmwebie rankingu filmów niemieckich? A nie filmów z całego świata, na które część pieniędzy wyłożył jakiś Niemiec?

Jest to film o dziewczynie i chlopaku ktorzy przyjaznili sie od dziecinstwa i byli w sobie zakochani lecz nie byli ze soba, gdy juz bylo dorosli chlopak poznal nowa dziewczyne w ktorej sie zakochal a pozniej z nia wzial...

więcej

Siemka, ja piszę szukając pomocy w znalezieniu filmu oglądanego kilka lat temu. Zapomniałem jego tytuł ale jeśli chodzi o treść - grupa ludzi w lesie walcząca na śmierć i życie, bodajże do ostatniego żywego, to była rozrywka jakis biznesmenów którzy oglądali to wszystko z kamer w jakimś budynku (chyba też w lesie bo...

więcej

Witam, poszukuje dwóch filmów.

1. Opowiadał o matce mieszkającej z synem. Matka była na coś chora, miała wizje, że wyrzuca syna przez okno lub że on sam z niego wyskakuje czy coś (co się chyba na końcu filmie stało, lub ten syn w ten sposób zginął a matka cierpiąca na chorobę wciąż myślała, że żyje) Pamiętam kilka...

więcej

Siema, szukam filmu... Chyba horroru, gdzie jest jakaś grupa osób (6-8), którzy uciekają z jakieś "gry"? Wiem ze gdzieś na początku filmu próbuje zabić ich jakiś karzeł nożem, którego później zabijają i przechodzą do następnych zabójców z którymi sobie muszą poradzić... Wiem ze jest scena jakby w cyrku gdzie...

więcej