Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

, których nikt nie chce. Bohater filmu przybywa do mieszkania staruszki, która gromadzi pamiątki/wspomnienia których nikt nie chce

Zna ktoś skandynawskie horrory?? Dodam że widziałam już Pozwól mi wejść, Hotel zła i Babycall

Cześć. Szukam filmów (pewnie akcji/sensacyjnych, ale niekoniecznie) z brakiem logiki -> sytuacje gdy te drewniane domki w USA/Kanadzie przeżywają jakiś ciężki ostrzał/ granaty, a nic im się zbytnio nie dzieje. Im ,,lepsze'', bardziej budżetowe filmy tym lepiej, ale w takowym pewnie nie będzie takich...

Cześć, przypomniałam sobie niedawno, jak za dzieciaka widziałam na kanale Wizja 1 (tym, na którym był puszczany "Pcin Dolny") film o nastolatkach, w którym główny bohater był zwyczajnym chłopakiem, ale w mieście, w którym mieszkał, sporo było innych młodocianych ziomków-anarchistów. Rywalizował z gostkiem, który miał...

więcej

Widziałam gdzieś trailer filmu w kotr życie kobiety zmienia się nagle w stereotypowy musical/ komedie romzantyczna. Znacie ten film? Nie mogę sobie przypomnieć tytułu

Z tego co zapamiętałem leciało to w latach chyba 90, wydaje mi sie ze był to serial... miasteczko w Ameryce ludzie chodzili do lasu tam były chyba takie zielone kamienie czy skaly i oni wracali wtedy odmienieni i próbowali tam zaciągnąć ludzi zdrowych...

Horror z lat 70 może 80. Pamiętam go jak przez mgłę, ale bardzo chciałbym go odnaleźć. Akcja dzieje się w szkole w której grasuje chyba w wc taki obleśny od mazi czarny potwór. Pamiętam jeszcze, że na pewno jest scena z gościem co jedzie przez korytarze tej szkoły na motorze. Pomorzecie?

Witam. Jakoś około 16 lutego na TV4 leciał film, jednak w programie było zupełnie coś innego. Może ktoś z Was będzie w stanie podać mi tytuł. Od razu mówię, że nie pamiętam żadnych imion bohaterów.
O ile dobrze pamiętam akcja rozpoczynała się od tego, że przez pustynię na wielbłądzie jechała kobieta która dostrzegła...

więcej

film https://www.filmweb.pl/film/As+If+I+Am+Not+There-2010-603134 czy ten film trafił kiedykolwiek do jakiejkolwiek polskiej tv, widział go ktoś z lektorem lub napisami w internecie?

Jest to historia pewnej pani podczas wojny bałkańskiej w latach 90tych, przeżyła jakieś totalnie traumatyczne wydarzenia w stylu...

Może ktoś skojarzy? Wobec groźby zagłady wybrani ludzie mają się schronić w jakichś bunkrach aby ludzkość przetrwała. Wybrani zostają najlepsi naukowcy, którzy mogą zabrać swoje rodziny. Chłopiec (nastolatek) będący synem znanego biologa ma się ożenić ze swoją koleżanką (sąsiadką?) żeby mogła przetrwać, ale ona nie...

więcej