szukam filmów podobnych do
W biały dzień
Niepopularne filmy o porwaniu lub po tym jak ktoś próbuje się z tego otrząsnąć
obyczajowe a nie w stylu Bez litości
Film jest o rodzinie z dwójką chłopców. Na początku filmu jest pokazane że syn wygrywa z ciężka choroba. Niestety chwilę później okazuje się że matka jest chora na raka i umiera bo leczenie nie pomaga. W trakcie filmu są pokazane urywki ich życia po śmierci mamy i urywki z przeszłości. Czy ktoś zna ten film.
Chłopak, szkoła, internet, wypadek, konkurs wiedzy. Gośćia popiescił kabel elektryczny i przez to posiadł całą wiedzę z internetu. Potem wygrywał konkursy wiedzy a na końcu przegrał. Ktoś coś kojarzy?
Cześć!
Od dość dawna szukam filmu, który w latach 90tych oglądałem na vhs. Akcja dzieje się podczas kryzysu kubańskiego. Nad kubą zostaje zestrzelony amerykański samolot szpiegowski, rząd wysyła grupę bodajże 5 komandosów żeby odbili załogę (ratuje się tylko 1 o ile pamiętam dość wysoki rangą członek załogi samolotu)....
Byl to chyba horror. Zaczynal sie od tego ze bylo Halloween i jakies dziecko bodajże sie zarazilo. Glowna bohaterka to blondynka ktora tez sie zarazila. I pamietam ze jak sie bylo zarazonym to takie przezroczyste czesci skóry odchodzily. Z gory dzieki
byłem mały. 12-13 lat. byłem u kolegi i na video miał film o małym chłopcu i on jakoś leciał w ufo. w kosmosie chyba nie. no nie pamiętam. ten statek chyba z tym chłopcem rozmawia. na końcu filmu było, że czas się bardzo zmienił. chłopcu się to nie podobało więc to niby ufo cofnęło czas. tyle tylko wiem.
Jest taki film akcja dziala sie chyba na statku i tam jakby byl problem z petla czasu? To chyba jakis Thriller ew. Horror raczej produkcja z nizszej pulki ok. 2000 roku glowna bohaterka byla chyba jakas blondynka i byla tez na plakacie tego filmu. Mam nadzieje ze nic nie pomieszalam. Nic wiecej nie wiem bo jeszcze nie...
więcejKojarzy ktoś może taką komedię romantyczną w której panna młoda zakochała się w młodym księdzu? Niestety, więcej szczegółów nie pamiętam.
Za wiele nie pamiętam, ale film miał dosyć dziwny, tajemniczy klimat. Że jakiejś grupie ludzi zaczynają się przydarzać dziwne zjawiska. Jeden ma jakieś wizje przyszłości, jakaś dziewczyna postarzała się o kilkadziesiąt lat (mentalnie się nie zmieniła, więc nadal była 12 latką). Rodzina pewnego gościa znikała ze zdjęć,...
więcej