Na pewno tematyka to II wojna światowa. Pamiętam tylko tyle że na jakimś przyjęciu, między innymi, były 2 kobiety, nagle jedna z nich, ta młodsza poszła otworzyć drzwi i zemdlała, po czym budzi się obok tej starszej (z którą była na przyjęciu) i obydwie są w obozie koncentracyjnym. (Ta druga przeżyła obóz). Końcówka...
więcej
Witam,
tak jak powyżej. Film był o grupce przyjaciół, którzy wyprawiali przyjęcie urodzinowe jednej z dziewczyn w niezbyt przystępnym hotelu. Przez brak dostępnych pokoi byli zmuszeni wynająć pokoj który był nie przypadkowo od dłuzszego czasu w remoncie. Po zamknięciu drzwi od tego nieszczęsnego pokoju, zaczeli...
Cześć
Szukam tytułu filmu w którym jest scena że kosmici zamienili porwanej kobiecie głowę na głowę psa cziłała i odwrotnie.
Ktoś kojarzy z jakiego to filmu ?
Siemka poszukuje jakiegoś dobrego filmu/serialu na temat gościa który był nikim, był wyśmiewany czy coś w ten deseń aż w końcu wziął się za siebie, przypakował czy coś takiego. Wiem że tematyka dziwna ale obejrzałbym sobie coś takiego.
Jakie są wasze najbardziej oczekiwane produkcje 2019? :D
Wrzucam poniżej swoje top 10 najbardziej oczekiwanych filmów i zachęcam do podzielenia się swoimi rankingami:
1. Once Upon a Time in Hollywood
2. Avangers: Endgame
3. Nowi Mutanci
4. Detektyw Pikachu
5. The Irishman
6. Gwiezdne Wojny IX
7. Spider-Man: Far...
Witam, przypomniałam sobie parę scenek z filmu ale nie pamiętam jego nazwy.
Był to film kręcony z ręki. Opowiadał o jakimś ataku stworzeń/robotów na ziemie. Występowały tam dwie formy tych stworzeń, jedne mniejsze przypominające pająki i takie duże przypominające roboty z ,,Wojny światów". Pamiętam jedynie końcówkę,...
jak szukać gier ? dlaczego ograniczyli opcje wyszukiwań gier wg. konsol jedynie współczesnych i nowych gier ? na forum mnóstwo jest gier na nesa/snesa i inne konsole z lat 80/90. Co to za imbecylizm. Wchodzę w dział gry i szukam wyszukiwarką tytułów gier o tytułach filmów - przedstawia mi filmy, a nie gry oparte na...
Witam szukam filmu u którym z tego co pamiętam statek kosmiczny przyleciał na ziemię. Jego "kapitan" (ufo) wybrał jakiegoś łącznika do rozmów. Na końcu okazało się że ten kosmita wygląda jak demon/szatan itp
Raczej byl to film akcji. Scena przez ktora przypomniał mi sie ten film ma miejsce w domu głównego bohatera. Jakas bliska bohaterowi osoba zostala przez niego powiadomiona, iz za niedlugo do domu przyjadą gangsterzy. Kaze schowac mu sie w skrytce. Pokoj i skrytke dzieli lustro weneckie przez ktore chowajacy sie chlopak...
więcej