Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmów o dojrzałej miłości lub o ludziach po 40,50 lub starsi którzy się zakochują. Filmy typu "Kwartet" "Dzień w Midleton" lub "Dwoje do poprawki".

Witam

Poszukuje luźnych komedii gdzie jest fajna relacja między najlepiej dwójką bohaterów . Najchętniej mężczyzną i kobietą .

O co mi chodzi ? Wymienianie się drobnymi ripostami złośliwostkami ( ale ze smakiem ) slapstik,humor sytuacyjny . Trochę coś w starym stylu . Choć rok powstania jest dla mnie sprawą...

Pamiętam ten film z dzieciństwa i chciałabym do niego wrócić...chociaż słowo "pamiętam" jest chyba za duże :)

Kojarzę, i przypominam sobie fragmenty.
Fabuła to - kobieta, która zaszła w ciążę z "chyba" muzykiem i wyjechała do swojego domku rodzinnego na farmę, albo gdzieś na wieś.

Pamiętam, że rysowali sobie...

więcej

Witam. Pamiętam ten film jak przez mgłe za małego. Pamiętam, że do więzienia trafił młody mężczyzna chyba za rabunki i napaści. Podczas, gdy był prowadzony do celi, więźniowie przywitali go plując na niego i dmuchając dymem papierosowym. W późniejszym etapie więźniowie dodawali mu gluty do jedzenia. Następnie bohater...

więcej

Hej. Poszukuję filmu, w którym kobieta "prowadziła" nieświadomie dwa życia. Gdy w jednym zasypiała, budziła się momentalnie w drugim (chyba nawet na drugiej półkuli). Nic więcej nie pamiętam, film dość stary.

szukam filmu o grupce przyjaciol ktorzy pojechali na wycieczke i zatrzymali sie w jakim miasteczku gdzie kazdy mieszkaniec mial frajde z zabijania przyjezzdnych robili cyrk gdzie ludzie chodzili i placili grube pieniadze za ogladanie tortur

Tak jak w tytule z góry dzięki . Coś typu battle angel 2019

Hejka.

Obejrzałem wczoraj Bone Tomahawk i szukam coś w podobnej tematyce. Gore z dodatkiem innego gatunku, nie musi być to koniecznie western, może być nawet komedia. Nie pogardzę też klasą B jeśli faktycznie warte uwagi ;) Chodzi głównie o to aby sceny gore były jak najbardziej groteskowe :D

Piona!

Pamietam ze na początki filmu dwóch chłopaków czekało aby złapać podwózkę. Gdy samochód był juz blisko to jeden z chłopaków wepchną drugiego pod auto. Scena gdy samochód uderza w chłopaka była bardzo dokładna i spowolniona. Po wypadku wpychający zabrał dokumenty wepchnietego. Dalej nie oglądałem. Może ktoś kojarzy taki...

więcej

Witam
Poszukuje Komedii romantycznej o facecie który poznaję kobietę na spotkaniu uzależnionych od seksu (on nie jest użależniony) , dalej pamiętam że przez gościa z tej grupy traci pracę bo się masturbował . Wiem że to film amerykański.