Cześć wszystkim już z góry dziękuję za pomoc
Więc szukam filmu dla mojej dziewczyny bo nie może go znaleźć. Pamięta tylko że w film opowiada o dziewczynie która się przeprowadziła do nowego mieszkania, lecz w domu miała słaby internet a na dole budynku był bar i chodziła tam z tym laptopem, tam poznała barmana ktory...
Filmu nie pamiętam, oglądałam go jakieś 8 lat temu i już wtedy był stary. Na pewno akcja działa się w USA. Pamiętam jedynie końcową scenę, gdzie mieszkańcy jakiegoś miasteczka odkryli gdzie ukrywa się kosmita (wydaje mi się, że był on w ciele mężczyzny) i podpalili chatę w lesie, w której się ukrywał. Była na pewno...
Film polski, leciał jakiś rok temu na TVP Kultura albo na Stopklatce.
Opowiada o kolesiu, który zajmuje się wykończeniami mieszkań na nowym osiedlu chyba w Warszawie. Materiały do wykańczania kradnie nocami z placów budowy na innych osiedlach. Czasem zagląda do swojej matki, która pewnego dnia doznaje udaru.
Na tym...
Film z lat dwutysięcznych, może dziewięćdziesiątych. Motyw lustra. Dziewczyna trafia do świata po drugiej stronie. Wątpię by to była Alicja w krainie czarów. Ostatnia scena to bodaj sytauacja, w której dziewczynie wydaje się, że wróciła do swojego swiata, jednak po chwili zorientowała się, że na zawsze została...
Dwa filmy.
1. Oklepany schemat grupa młodzieży wyjeżdża do lasu. Dwoje się oddala w miłosnym uniesiuniu od grupy. Nagle dziewczyna (albo on?) wpada do dołu z palami. Jakiś psychol ludozerca terroryzuję grupę.
2. Oklepny schemat. Zombie. Miastoczeko prawdopodbnie na północy USA. Lasy w okolicy. Standardowa...
głównie chodzi mi o temat, że bohater opuszcza więzienie po iluś tam latach i akcja dzieje się po jego wyjściu... Motywy typu że próbuje ułożyć życie na nowo, albo cokolwiek innego byle było, że 'wyszedł z więzienia'
Znacie coś???
nie pamiętam tytułu filmu ale dzieli się na trzy różne historie jedna jest o zwabionej do domu kobiecie którą facet z kobietą torturują a ona okazuje się jakimś wampirem i pojawiają sie jej towarzysze też potwory ,druga jest o jakimś eksperymencie gdzie facet wisi z lampą uv na oczach a do penisa coś jest podłączone...
więcejhej mam pewien problem. Otóż kilka miesięcy temu oglądałem zwiastun filmu który nawiązywał trochę stylistyką do the disaster artist z tym że główny bohater przypominał hipis a palił bongo z maski gazowej itp.Ubrany był w kolorze rzeczy.Dodam jescze że w trailerze była scen w basenie gdzie rozmy las o różnych rzeczach...
więcej
Ogólny zarys: skorumpowany glina wpada w nie lada tarapty.
Ostatnia scena: Siedzi w samochodzie pod domem, w którym są ludzie chcący go zabić. On o tym wie, ale oni mają jego bliskich (chyba 2 osoby) za zakładników. Prawdopodobieństwo wyjścia z tego cało jest niewielkie. Wciąga kreskę, napięcie rośnie. Widzimy go...