Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pamięta ktoś może jak nazywa się film gdzie taka para była na wycieczce w górach i wiem, że spali w żółtym namiocie i coś tam się stało, że oni znaleźli się w domu takiego psychicznego małżeństwa, którzy bardzo chcieli mieć dziecko, ale nie mogli i mieli w piwnicy w słoikach martwe płody(XD) no i oni tą parke zmuszali...

więcej

Jakie znacie filmy w których pojawiają się... chusteczki, papier toaletowy, ręcznik papierowy czy po prostu papier?
Bo jeśli chodzi o książkę to byłoby łatwiej: Złodziejka książek, Pamiętnik, Tajny dziennik, Między wierszami.

Jakie znacie polskie czasopisma o tematyce filmowej? Potrzebuję jak największej liczby tytułów. Z góry dzięki!

Film oglądałam kiedyś w telewizji ale nie pamiętam jego tytułu. Był on o kobiecie, która szuka swojej córki która nagle znika (chyba nie wraca ze szkoły do domu ale dobrze nie pamiętam). Następnie matka razem z kimś zastanawiają się gdzie ta córka mogła pojechać i znajdują coś że domyślają się jakim autobusem mogła...

Cześć,
szukam filmu, który z tego co pamiętam dział się w więzieniu. Głównymi postaciami był ojciec (chyba Murzyn) i jego syn. Ojciec był bodajże na coś śmiertelnie chory. Jego syn wdawał się w jakieś bójki w tym więzieniu z innym skazanym. Na końcu ów ojciec powiedział, że ci chłopacy są braćmi i że powinni się...

Hejka :) szukam filmu którego widziałem w dzieciństwie pamiętam że był to film akcji prawodopodobnie z lat 80 lub 90. Pamiętam że był tam hologram kobiety i że na końcu główny bohater ginął i też został hologramem.

Witam ,
Właśnie jestem w trakcie oglądania filmu Sherlock Holmes ( 2009 ) wie ktoś może na podstawie jakich książek powstał ten film ?

Witam, poszukuję filmu który sam początek jest przedstawiony że 2 kolesi jedzie autem i przez tel na 911 opisuje ostry ból brzucha, później się okazuje że to studenci medycyny dzwonili do dziewczyny jednego z nich. Później byli wmieszani w jakieś morderstwo, ukrywali się w lesie.
Z góry dzięki za pomoc

Dobry wieczor, probuje znalezc film, ktory ogladalem jako dzieciak na poczatku lat 90-tych w tv. Historia jest taka, ze jest jakas wyspa, na ktora trafiaja chyba wiezniowie, zyja tam jak w dziczy, cos w ten desen, nie mozna z niej uciec. Jest scena, ze pare osb wymysla automatycznie sterowana lodke i udaje im sie...

Witam, poszukuję filmu i za nic nie mogę przypomnieć sobie tytułu.. Fabula, grono naukowców badających i eksperymentujacych z śmiercią i życiem po... I tyle co ważnego pamiętam, to, że jedno z nich dostaje zawału i wszystko (przejście) rejestruje na aparaturze....Kojarzy ktoś? Z góry dzięki