Poszukuję filmu.
Jedyne co pamiętam to że był na szkoleniu na początku którego dostał psa a na koniec miał go zastrzelić co miało go sprawdzić. Okazało się że w magazynku były slepaki.
grupa przyjaciół znajduje w budynku na odludziu małą dziewczynkę zamurowaną w ścianie. Potem się okazuje, że jeśli kogoś zabije to przejmuje jego ciało.
Jak wyżej. Zwykle z grupą znajomych razem oglądamy dobre filmy, ostatnio widzieliśmy "castaway on the moon" koreański, "trzy billbordy" i "co robimy w ukryciu". Zauważyłam, że w sumie wszystkie te filmy łączy specyficzny humor. Zależy mi właśnie na dobrych filmach z humorem, a nie typowej czarnej komedii jak "Ted" czy...
więcejOglądałam go jakiś czas temu i nie pamiętam za dużo, ale wiem że był to film wojenny. Pamiętam że głównym bohaterem był chłopak o pseudonimie "wróbel", który miał talent plastyczny, ładnie rysowałi i nawet coś było że na jakichś zajęciach z plasteliny ulepił penisa. Było tam też dużo innych żołnieży, a ich dowódcą był...
więcejTo byl film gdzie byli jacyś naukowcy i oni prowadzili jakies obserwację na wyspie i tam coś zabijało ludzi. I oni tez mieli taka małpe ktora dzieki jakiemuś urządzeniu potrafila gadać i zabrali ja spowrotem na ta wyspę.
Szukam filmu, w którym psychiatra leczy kilkunastu stałych pacjentów od lat, którzy na końcu okazują się być dawno martwi. Zginęli oni w wypadku kolejowym, (wykolejenie). Wypadek ten miał być spowodowany przez owego lekarza i jego przyjaciela. Jako młodzi chłopcy zostawili na torach rower, bo pojechali podglądać...
Nie mogę sobie przypomnieć, jak brzmiał tytuł filmu. Może ktoś kojarzy. Kobieta jest w ciąży. Budzą ją koszmary senne, bo w przeszłości poroniła. Następnego dnia razem z mężem organizuje wyprzedaż garażową obok swojego domu. Spotyka tam dawną koleżankę, która również jest w ciąży. Chwilę rozmawiają, później koleżanka...
więcejopowiadal o ojcu z synkiem malym,pamietam koncowa scene filmu,ze ojciec przepychal sie z ludzmi,starajac sie do syna dostac,jakis czlowiek powiedzial (widzac ze on ma syna ze)''nie wniose oskarzenia'',ktos z gapiow odpowiedzial ze''ma pan szczescier,ze trafil pan na dobrego czlowieka,ja bym panu nie podarowal''-film...
więcej