Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć. Poszukuję filmu z dzieciństwa, nie pamiętam ile miałem wtedy lat, ale raczej oglądałem go po roku 2004. Film opowiadał o historii chłopca, który uzyskał jakieś moce z kosmosu, chyba coś spadło na ziemie a on to znalazł i zyskał moce. Wydaję mi się że miał słaby wzrok co mu się po tym wydarzeniu poprawiło, był...

więcej

Witam, czy wie ktoś gdzie obejrzę online film z tytułu? Polski ;) 2003 :)

Dziewczyna pracuje w sklepie. Po pracy jakiś obleśny gość podwozi ją do domu. Historia powtarza się każdego dnia. Okazuje się że ona wraz z jej chłopakiem została zabita. Na końcu filmu się okazuje że ta dziewczyna vyła tym seryjnym mordercą i pokutuje swoje winy w piekle gdyż scena z miejsca zabójstwa będzie się...

Sensacyjny USA. Lata temu oglądałam tylko urywki. Pamiętam jedną scenę gdy gł. bohater dzwoni z budki telefonicznej bodajże do żony a ta twierdzi, że go nie zna, nie ma męża itd. Chodziło w filmie pewnie o to, że ktoś go wrabia.

Hej. Szukam filmu który miał parę odcinków.
Był to film komediowy o czwórce znajomych którzy zostali zaproszeni do dawnego znajomego. Na ich oczach zostaje on zastrzelony przez postać przebrana chyba za królika i mają na zadaniu oddać łódź na której jak się okazało są narkotyki. Liczę na waszą pomoc.

Film jest o spotkaniu kupli ze szkoły po latach (na bank film brytyjski). Jeden jest... hmmm.. maczo? Motocykl, w skórach itp. - typowy hetero... A drugi kolega jest w trakcie przemiany transseksualnej w kobietę... Jak się okazuje rodzi się pomiędzy nimi uczucie... Coś tak to zapamiętałem (oglądałem lata temu w TV), za...

więcej

Poszukuję odcinka o przygodach Królika Bugsa. Z tego co pamiętam przez mgłę bo miałem to na VHS odcinek przedstawia Królika Bugsa gdzieś w domu w stylu domu przyszłości i chce nadmienić, że nie jest to odcinek z serii Tex Avery Dom przyszłości tylko pamiętam, że był odcinek z Królikiem Bugsem gdzie był w takim podobnym...

więcej

Chyba się pożegnamy

Tak się kiedyś nad tym zastanawiałem, ale jakoś nigdy tej sprawy nie poruszyłem. Jak to tutaj jest z dodawaniem teledysków do bazy? Nie mam na myśli tego, żeby pojawiły się tutaj wszystkie możliwe teledyski, zastanawiałem się nad tymi, które w jakiś sposób zapadły ludziom w pamięć, mają jakąś fabułę, które są po prostu...

więcej

Szukam filmu, był on chyba Polski...pojawił się w tv na przełomie lat 2000 - 2005. Nie był animowany! Mam prześwity, że chłopiec i dziewczynka mieszkali w blokowisku, bawili się pod blokiem na trzepaku, jedno z nich miało babcię/mamę/ciocię, która malowała obrazy (?) I w pewnym momencie chłopak znalazł coś w stylu...