Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmów w stylu ze młoda dziewczyna zakochuje się w starym dziadku itp

Szukam horroru o rodzinie która wprowadziła się do takiego duzego domu i na strychu dzieci znalazły jakąś skrzynie w ktorej byly jakieś demony. I te dzieci chyba byly tylko z tata.

Nie wiem czy to jeden czy dwa różne filmy.. kilka lat temu widziałam zwiastuny w kinie, z których niestety pamiętam urywki. Film o mężczyźnie, którego łączą trudne uczucia z dużo młodszą kobietą (chyba studentką), jedno z nich jest bardzo chore, chyba na raka.
Film o mężczyźnie, który skrycie kochał kobietę,...

Cześć, oglądałem jakieś 15 lat temu w tv film. Nie pamiętam za wiele. Przypominam sobie, że ojciec znęcał się fizycznie nad dwoma synami. Jeden z nich pobrudził się albo coś w tym stylu i wtedy matka go kąpała i zobaczyła że ma sine plecy. Więcej nie pamiętam. Liczę na pomoc.

Jak w tytule, najlepiej starsze produkcje sprzed 2000.

Hej,
Szukam filmu w którym do rodziny przychodzą dwie obce osoby, siadaja i nie dają się wyrzucić przez manipulację rodziną.
Czy ktoś zna taki film?
Bede wdzieczna za tytul.

Witam, poszukuję filmów podobnych do Zamieci z Kate Beckinsale czy też wchodzącej do kin Arktyki. Chodzi o to aby działo się to w mroźnych rejonach. Widziałem też Przygodę na Alasce, Zjawę, Alive czy Przetrwanie. filmy mogą być przygodowe czy sensacyjne. Ważne żeby było coś w mroźnych klimatach i jak w nich przetrwać...

więcej

Oglądałam jakieś 10 lat temu- coś z gatunku dla młodzieży, film o dojrzewających siostrach: jedna była skromna, cicha; druga troche taka crazy lala zakochała się w ministrancie; miały chyba chorą matkę, ale tego nie jestem pewna. Komuś coś świta? Dzięki z góry.

Chłopiec prawdopodobnie stracił matkę, PRAWDOPODOBNIE miał zespół Aspergera. Trafił do ojca, którego chyba wczesniej nigdy nie widział, a który był trenerem drużyny piłkarskiej. Z początku postawił go na boisku i kazał kopać piłkę, ale dzieciak nic nie rozumiał. Postawili go na bramkę i okazało się, że jest w tym...

oglądałem to raczej w 2008. nie pamiętam już wiele. byli żołnierze i jakiś bunkier był. oni szukali chyba czegoś po nazistach. znaleźli tam ciała żołnierzy i chyba jakiegoś żywego. pod koniec to martwi żołnierze ich atakowali. nie pamiętam końca. na pewno mi się nie podobało, ale bym obejrzał jeścio raz.