Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

najlepsze sceny samobójstwa$ w filmach, takie najbardziej odjechane, zaplanowane, z premedytacja. Wiecie zabicie sie, poprzez zmuszenie kogos do tego telefonem, w przeciwnym przypadku zginie twoja rodzina, lub w jakiś innym ''kosmiczny'' sposób.

Hmm Macie jakieś pomysły - tytuły, sceny etc.

Hej szukam filmu komedii w której pies jest świadkiem zabujstwa

Witam. Od niedawna szukam filmu survival. Był on kiedyś puszczony w TVN. W nim bohaterami był mężczyzna i dziecko, ludzie dzielili się na grupy i walczyli o pożywienie. Pamiętam, że znaleźli "bunkier" uzupełniony pożywieniem i chyba się podzielili z niektórymi. Był on w szarych kolorach. Pamięta ktoś? Chciałbym jeszcze...

więcej

Witam. Szukam filmu, prawdopodobnie horror z lat 90 prawdopodobnie. Była tam scena jak jakaś kobieta rozcina facetowi krocze piła łańcuchową.

Oprócz "Zniewolony 12 years a slave ", "Narodzin Narodu", "Służących" i "Pułnoc- połódnie"

Witam, jak nazywała się komedia o kilku nieudacznikach, którzy chcieli koniecznie dostać się do
bractwa, ale żeby tam się dostać musieli wykonać chyba 100 zadań? Dzięki z góry ;)

witam , szukam filmu, akcja rozgrywa sie w domu, mloda kobieta chyba wraca do niego po latach...i chyba jej ojciec lub niekoniecznie ojciec, ukrywa sie pod podloga tego domu, przemieszcza sie i obserwuje ja...(chyba pojawia sie tam tez siostra kobiety...jesli mi sie nie pomieszalo z innym filmem, to mezczyzna ukrywal...

więcej

Moze ktos kojarzy juz ze starszych filmow - wydaje mi sie ze byl to amerykanski film obyczajowy, moze familijny - o malzenstwie majacym sporo dzieci - nastolatkow, ktore graly w rozgrywkach sportowych, w futbol ? Byla duza rywalizacja miedzy druzynami przeciwnikow. Jednego z synow ojciec nie akceptowal, byl...

Kiedys oglądalam horror było to dawno temu :0 niestety nie pamiętam zbyt wielu szczegółow. Był tam męzczyzna który znajduje kobiete, (pobitą?) zabiera ją do siebie do domu a ona okazuje się być wampirzycą i chyba mają potem romans nie wiem naprawdę nie pamiętam zależy mi na tytule, z góry dziękuje:))

Kilka lat temu oglądałem film, byłem małym chłopcem, film może być z lat 90-tych. Kobieta była u kogoś w domu, ktoś pokazał jej wanne, wanna była okropna, potem ta kobieta kąpała się w tej wannie (było pokazane w spowolnionym tempie jak myje dłonie). Ktoś coś wie?