Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

film brytyjski, czarno-biały, kręcony w latach 50-80, najprawdopodobniej brytyjska nowa fala lat 60. Pamiętam tylko scenę w mieszkaniu, gdzie była młoda szczupła blondynka i dwóch młodych mężczyzn, jeden ją popchnął lub uderzył. Możliwe, że żyli w trójkącie.

Cześć. Szukam pilnie filmu.
Oglądałam go raz i tematyka dotyczyła osiedla brytyjskiego, być może w Londynie.
Pamiętam kilka scen ;
Jak gość (chyba turek) nagrywał w pokoju swój rap a mieszkał z siostrą i ona go wysmiala ;d

Ich ekipa należała do looserow, jeden murzyn nosił takie różowe podkolanówki i czapkę...

Konia z rzędem temu kto mi poda tytul filmu:
jakies 5 lat temu oglądałem film, którego akcja toczy się gdzieś na pólnocy kanady. Pilot awionetki handluje/dostarcza eskimosom artykuły w zamian za skóry z "fok" itp. Pewnego razu jeden z jego "kontrahentów", prosi go o pomoc dla swojej chorej córki.Zabiera ją do samolotu...

więcej

Witam.

Szukam filmu, prawdopodobnie rok 2018. Tytuł wypadł Mi z głowy, ale dodam szybki opis z Niego: Dwóch policjantów, z czego jeden miał iść na emeryture i chyba jako ostatnie zadanie dostał młodego chłopaka za złe zachowanie w szkole aby spędził z nimi dniówke w radiowozie, pech w tym że akurat znaleźli się w...

więcej

Cześć, szukam tytułu filmu który oglądałem już dawno ale pamiętam niewiele. Opowiada on o jakieś ekspedycji i wiem że byli w czasach dinozaurów i była scena gdy jakiś starszy mężczyzna uciekł z jaskini i po chwili pożarł go Tyranozaur.

A konkretnie w tym filmie jest scena , jak Jerzy Sztur uprawia s...x na stole z jakąś brunetką , zdziera z niej ubranie i niemal rzuca ją na stół, wszystko w klimacie 20 lecia między wojennego .

Oglądałem go z 10-15lat temu na TVNie. Opowiadał o dziewczynkach, które nie mogły przebywać na słońcu(jakaś choroba chyba). Pamiętam, jak ich mama wiozła je z tyłu samochodem i ktoś otworzył drzwi. Wtedy ta kobieta powiedziała: Światło je zabija
Ktoś coś kojarzy?

mozecie tez podac w jakich to mniejwiecej jest minutach danego filmu ten dialog
moze byc i tez kobiecy glos ,bedzie ktos pomocny ?

POszukuje dobrych filmow o okultyzmie i satanizmie

Pamiętam tyle, że dwaj mężczyźni zostali wysłani na zwiady, robić zdjęcia i wylecieli gdzieś poza granicę - zostali zestrzeleni. Potem jeden był ranny i go zabili, a ten drugi widząc to krzyknął i zaczął uciekać. Potem starał się dotrzeć do tej bezpiecznej strefy, aby mogli po niego przylecieć.