Mam co prawda bardzo szczątkowy opis, ale może ktoś skojarzy: zakończenie filmu ma miejsce w szpitalu i główny bohater umiera, jest to pokazane z jegbo perspektywy, jak obraz zacieśnia się pionowo, tzn z góry i z dołu "jadą" czarne pasy do środka i ta czerń wypełnia ekran i w końcu wszystko jest czarne.
Witam! Czy ktoś z Państwa posiada może film "Pauline i Paulette" Lievena Debrauwera z lektorem pl (z telewizji) bądź z napisami. Pozdrawiam.
Mam do sprzedania roczniki magazynu FILM z lat 1993 do 2013. Stan bardzo dobry. Sprzedaję same czasopisma bez dołączonych do nich płyt DVD czy innych dodatków. Rok 1993 zawiera numery od września do grudnia. Rok 2013 zawiera numery od stycznia do czerwca, kiedy to ukazał się ostatni numer. Pozostałe lata są...
Film Polski, chyba lata 70 , pamiętam tylko że autobus PKS utknął w błocie gdzieś na wsi a jakiś facet wyciągał go chyba traktorem a pasażerów zawiózł do chaty jako gości na wesele chyba.
Szukam w sumie filmu,który oglądałam dawno temu, ale obejrzę też chętnie inne filmy o tej tematyce.
Ten film opowiadał o kobiecie,która miała obsesyjnego chłopaka on ją zamknął w domku w lesie. Z tego co pamiętał była scena jak on zanim ją porwał ukradł jej bieliznę. Pamiętam, że ta kobieta była długo więziona i...
Przeglądałem ostatnio fb i natknąłem się na fajny „zwiastun” poniżej opiszę wam co się działo w tym zwiastunie i bardzo dziękuje za pomoc.
Do sklepu wchodzi dwóch bandytów jeden ma shotgana (nie pamietam co miał drugi) facet z szotganem zaczął krzyczeć,że wszyscy maja paść na glabę po czym kasjer pakował pieniądze...
W tym roku minie 25-ta rocznica światowej premiery ,,Króla lwa". I ja z tej okazji, mam do was pytanie. Co byście powiedzieli na to, że gdyby ,,Król lew" wszedł za kilka, kilkanaście lat na ekrany kin po raz trzeci, piosenka ,,Krąg życia" była z oryginalnym, polskim tekstem z 1994 roku, tylko że z głosem Małgorzaty...
Hej szukam filmu pamietam ze do miejscowosci wprowadza sie facet chyba z corka . Cos wydarzylo sie w szkole i ten facet pobil jakiegos goscia a jego zona miala brata ktory byl przestepca i razem z kolegami przyjechali do domu gdzie sie strzelali pamietam tez ze chyba zabili im kota lub psa . I na stacji paliw sie bili...
więcej