Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam horroru, w którym grupa nastolatków jedzie do opuszczonego domu, w którym kilka lat wczesniej wywoływała ducha matka chłopaka i oni tak jak ona zaczynają wywoływać duchy. Jest przeskok w czasie i na miejscu jest policja i głównego bohatera przesuchuje policjant z kamera, bo pozostali nie zyją. Koniec jest taki...

więcej

Witajcie. Jakis rok/dwa lata temu ogladalam film, ktory bardzo mi sie spodobal, jednakze za chiny nie moge wspomniec sobie tytulu... Moze moglibyscie mi pomoc, jednak pamietam niewiele.

Facet, ktory wrocil do domu rodzinnego. Jego brat jezdzil na wozku inwalidzkim, mial zastapic ojca w roli ksiedza. Msze odprawiali...

więcej

Jest rodzina 2 siostry ok 20 lat i tata mieszkaja w domu jednorodzinnym w lesie. Sa nowoczesniejsze sprzety (2030r mogl byc). Nagle gasnie prad , z radia dowiaduja sie ze w elektrowni jest blad i nie bedzie dostarczany prad przez pare dni ( 4dni przemieniaja sie w 1rok) na pierwsze 2 dni siedza w domu potem wyruszaja...

więcej

Poleci ktoś jakieś dobre nowe horrory? Ostatnio obejrzałem świetny film Dziedzictwo (2018) i szukam czegoś na podobnym poziomie.

Szukam filmu.Pamiętam z niego jedynie dwie sceny.Jedna to scena kiedy matka jedzie z małym dzieckiem do fotografa.Dziecko ciągle płacze a fotograf by je uspokoić przebiera się w różne stroje.Kiedy kobieta wraca do domu mówi swojemu mężowi,ze zdjęcia wyszły fantastycznie.Kolejna scena to scena kiedy ta sama kobieta...

Dokładnie chodzi mi o 2 piosenki z 6 odcinka serialu jedna to gdy Piotr przypomina sobie Asie i skacze do wody za nią a druga gdy Piotr i Asia skaczą ze spadochronem .

kiedyś dawno temu. miałem 12-13 lat. Kałużyński i Raczek mieli program na tvp2. puszczali filmy sf. mały byłem to pamiętam tylko wehikuł czasu z 1960. ale może ktoś pamięta inne filmy, klasyki gatunku fantastyki.

Zzukam filmu o pisarzu który miał swoje alter ego w kapeluszu i z wąsem była tam też dziewczyna której pomagał w jakiejś kryminalnej sprawie, film był z lat 80tych lub początek 90tych.Może ktoś zna tytuł?

Szukam filmu. Gatunek horror/thriller . USA opuszczone miasto na pustyni i pewien zły policjant zabija wszystkich przyjezdnych. Zatrzymuje młoda parę i znajduje u nich marihuane w aucie Ma w sobie demona. Więzi wielu ludzi na komisariacie i niektórych zabija. Dodam, że ten policjant to były żołnierz. Pamiętam jeszcze...

więcej

Pamiętam że w tym filmie grupa ludzi budzi się w nieznanym im miejscu, później się okazuje że podano im zastrzyki, u niektórych wywoływał on agresję a innym nic się nie działo, w tym miejscu był też inny mężczyzna który "spacerował" po tym miejscu, potrafił tak ścisnąć głowę że mózg wylatywał w powietrze.