Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Przeglądałem ostatnio fb i natknąłem się na fajny „zwiastun” poniżej opiszę wam co się działo w tym zwiastunie i bardzo dziękuje za pomoc.

Do sklepu wchodzi dwóch bandytów jeden ma shotgana (nie pamietam co miał drugi) facet z szotganem zaczął krzyczeć,że wszyscy maja paść na glabę po czym kasjer pakował pieniądze...

więcej

W tym roku minie 25-ta rocznica światowej premiery ,,Króla lwa". I ja z tej okazji, mam do was pytanie. Co byście powiedzieli na to, że gdyby ,,Król lew" wszedł za kilka, kilkanaście lat na ekrany kin po raz trzeci, piosenka ,,Krąg życia" była z oryginalnym, polskim tekstem z 1994 roku, tylko że z głosem Małgorzaty...

Hej szukam filmu pamietam ze do miejscowosci wprowadza sie facet chyba z corka . Cos wydarzylo sie w szkole i ten facet pobil jakiegos goscia a jego zona miala brata ktory byl przestepca i razem z kolegami przyjechali do domu gdzie sie strzelali pamietam tez ze chyba zabili im kota lub psa . I na stacji paliw sie bili...

więcej

Jaki film leci teraz na tym kanale? Mieli puścić ten "http://www.filmweb.pl/film/Chop+Shop-2007-468010", ponoć naprawdę dobry i aż się zdziwiłem, ale oczywiście leci co innego , wszystkie strony mają błąd i jestem ciekaw, co leci naprawdę.

szukam filmu, w którym głównym bohaterem jest manager albo dyrektor jakiegoś centrum handlowego oczywiście z USA...w święta przyjeżdża do nich przedstawicielka jakieś korporacji której przedstawiają prezentację a następnie oprowadza ją po mieście itd, pomaga mu podwładny który poświęca 24 grudnia i spędzenie go z...

uwaga, SPOILER... hej, kojarze film ktory widzialam, w ktorym bohater/ka ogladala telewizje (mozliwe ze jedzac popcorn, ale to moze tylko moja wyobraznia to dopowiada) i w telewizorze lecialo 'fatalne zauroczenie' i scena jak Glenn Close „wstaje z martwych” i zostaje postrzelona. mam nawet przed oczami jak ten ktoś...

Cześć wszystkim, potrzebuję pomocy w odnalezieniu filmu, a więc tak :) film o ile się nie mylę oglądałem z 15,20 lat temu w TV konkretnie chodzi o kobietę zamurowaną żywcem pod jakimś basenem, prawdopodobnie podczas budowy owego basenu jakimś trafem wpadła i została zamurowana po kilku latach jakimś cudem została...

więcej

Czy nalezy ktos do internetowego dyskusyjnego klubu filmowego i moglby cos polecic gdzie takie cos znalezc? Interesuje mnie grupa osob umawiajaca sie na obejrzenie danego kontrowesyjnego filmu w danym czasie po ktorym kazdy wyraza swoja opinie na temat obejrzanego dziela.

Może znajdzie sie tutaj pare osob, ktore...

Witam wszystkich kinomaniaków,
Czy znacie może jakieś pozycje filmowe, do których nie ma lektora (zarówno na DVD jaki w TV nigdy nie było)? Z pewnością jest trochę takich pozycji w kinie azjatyckim, choć nie ukrywam że interesują mnie bardziej filmy anglojęzyczne bądź europejskie. nie koniecznie muszą być do nich...

W filmie grała kobieta i mężczyzna i oni słyszeli swoje głosy i mogli ze sobą rozmawiać na końcu filmu się spotkali i wbiegli do pociągu ,bo mąż tej kobiety zamknął ją w psychiatryku ,a ten mężczyzna ją uwolnił wiecie co to za film szukam go już od dawna