Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Obejrzałem przed chwileczka trailer filmu "Alita" i skojarzył mi sie on z takim filmem który widziałem kopę lat temu. Akcja działa się w dalekiej przyszłości, gdzie główną atrakcją była brutalna gra, coś na styl hokeja na lodzie pomieszanym z amerykańskim futbolem, polegająca na tym by przechwycić metalową kulę i...

Hej :) poszukuję filmu najprawdopodobniej amerykańskiego i najprawdopodobniej z lat 90. Sprawa dotyczyła oskarżenia przez policję rodziców, którzy w toku sprawy byli badani wariografem (nie pamiętam czego to oskarżenie dotyczyło).

Witam wszystkich!
Sprawa jest prosta - nie pamiętam tytułu na moje nieszczęście.
Film którego szukał był o młodym chłopaku który był poparzony na twarzy, by pozbyć się swojej blizny i zdobyć wymarzoną zawarł pakt z diabłem dla którego wykonywał polecenia
Pamiętam też że w fabule filmu zabił homoseksualiste którego...

więcej

Ogladałam jakos pod koniec lat 90, max w 2001 roku. Pamietam:
- jeden koles chcial startowac bodajze na burmistrza miasta, ale drugi koles(glowny bohater) z powodu wyrzutów sumienia powiedzial ze zabil on w przeszlosci jakas dziewczyne,
- ten koles startujący na burmistrza nie chcial sie do zbrodni przyznac, ale...

więcej

Mężczyzna żył z żoną która Go strasznie kontrolowała.Gość wyjeżdżał w pole a Ona przez megafon Go wołała.Facet umiał rozpoznawać ptaki po śpiewie.I w tym filmie zgadywał wszystkie pytania w teleturnieju o ten samej tematyce .Pewnego dnia Jego żona ginie wjeżdżając swoim nowym samochodem w ścianę domu.Gość zamyka się w...

więcej

Witam
Poszukuję filmu(komedia) o kobiecie która miała siostrę w śpiączce albo sparaliżowana i aby ją wyleczy wskzesila mumie jakiegoś Boga by on mugl wskrzesić swojego lekarza

Film zaczynal sie tak ,ze mlody chlopak zostaje postrzelony w glowe , po operacji glowy i powrocie do domu dostaje nadludzkich umiejetnosci, potrafi wyslac wiadomosc sms do osoby bez uzycia telefonu,potrafi manipulowac telefonami.
W pewnym momencie manipulowal samochodem zamykajac w srodku gosci ,ktorzy mieli do niego...

więcej

:)

Witam,
Szukam jakiś dobrych thrillerów, które mogę obejrzeć w towarzystwie 12 latki.

Witam, szukam filmu, z którego kojarzę tylko jedna scenę. Chodzi o scenę gdy jakiś gość próbuje się zbliżyć do drugiego, zostaje zatrzymany i z innej perspektywy widać cieniutki szpikulec w rekach tego pierwszego. Moze ktoś wie co to za film.