Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witamy wszystkich Forumowiczów,

Chcielibyśmy Wam polecić nasz nowy podcast o tematyce filmowej, nagrywany symultanicznie z Nowego Jorku i zazwyczaj Gdańska, stąd też nazwa - Transkontynentalny Magazyn Filmowy, w skrócie TMF.

Znajdziecie nas na Facebook'u, wystarczy wyszukać TMF w wyszukiwarce.

Z...

Witam. Szukam filmów podobnych do Inferno, Anioły i demony, czy skarb narodów

Gdy byłam mała na TVN7 bardzo często leciał film. Matka (dziewczynek o ile dobrze pamietam) poznaje mężczyznę. Pamietam scenę na jakimś parkingu, gdzie siedzą w aucie. Mężczyzna bardzo szybko wprowadza się do życia rodziny i zaczyna znęcać się nad dziećmi tej kobiety, a szczególnie jednej dziewczynki. Kojarzę moment,...

więcej

O romansie dojrzałej Pani domu i młodego lokaja.

Hej, proszę o pomoc bo od kilku dni probuje znaleźć film obejrzany kupe lat temu. Pamietam że facet wielęzi kobiete w domu-nie pamietam czy to małżeństwo. Gdy facet wychodzi przypina ją łańcuchem zapinanym wokół jej kostki. Mieszkają w pięknym domu. Ona ma szanse na ucieczkę jednak nie udaje jej sie za pierwszym razem....

więcej

Kto pokona Thanosa w Avengers 4?

Witam szukam tytułu filmu ,który obejrzałam tylko raz dość dawno i fabułę pamiętam jak przez mgłę chodzi o seryjnego mordercę który najprawdopodobniej (nie jestem pewna) przemieszcza się w czasie dokonuje morderstwa po czym przybiera ciało ofiary . Podróżuje po stanach.Bardzo proszę o pomoc.

Prosiłabym o tytuły filmów na temat porwania/uprowadzenia/przetrzymywania kobiety/nastolatki/dziewczynki

Fajnie by było, gdyby w tym filmie kręcona akcja była pomiędzy porwaną a porywaczem

Dużo filmów widziałam ale mam nadzieje, że coś ciekawego znajde

Oby ten film był do obejrzenia na cda (bezpłatnie)

Z...

więcej

Na samym początku jest chyba scena z jakiegoś statku który ma zatonąć; chyba titanic. Potem główny aktor chce zabiec wielkiej trójce, czyli 3 katastrofom. Proszę o pomoc

Występuje M. Culkin czyli {Kevin sam w domu} .
Wikipedia.
"The Wrong Ferarri" to film fabularny napisany i wyreżyserowany przez Adama Greena .
Obraz został nakręcony podczas europejskiej trasy koncertowej Greena latem 2010 roku. Film nakręcono w całości na aparacie iPhone'a , a Green napisał scenariusz dla aktorów...

więcej