Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam mocnych filmow o temacie prostytucji handlu ludzmi narkomanii gwaltach itp

Film stosunkowo nowej produkcji, pamiętam zdawkowo, że akcja dzieje sie w jakimś górskim schronisku (chyba), albo w jakimś innych budynku, gdzie z powodu złych warunków atmosferycznych uwięzionych zostaje grupa ludzi, wśród nich jest m.in. terrorysta, który miał jakąś "misję" do wykonania Ktoś kojarzy tytuł?

poszukuję tytułu filmu, który dzieje się w postapokaliptycznym świecie. Przez pierwszą część filmu jest tylko jedna aktorka. Ma miejsce do życia (chyba w jakimś lesie), opuszczając to miejsce zakłada maskę, aby się jakimś wirusem nie zarazić, szuka pożywienia - standard. Później spotyka czarnego starszego kolesia,...

Dzien dobry . Moze ktos moglby mi pomoc ... Szukam filmu , w ktorym samotna matka gromadki dzieci , wyjezdza w poszukiwaniu domu , znajduja dom do remontu . Matka znajduje jakas prace , a dzieci pomagaja w remoncie , przez nie uwage dom sie spalil . Nie pamietam duzo szczegolow , pamietam ze matka kogos...

Nie wiem jak nazywa się ten film ale jest o tym ze bogaci nastolatkowie kilku chłopców i jedna dziewczyna zrobilu gre w której za zabicie lub napad itp dostawali punkty
Wie ktoś co to za film?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Jakie są podobne filmy do filmu "Split" ?

Witajcie,

Od jakiegoś czasu poszukuję filmu z mojego dzieciństwa. Niestety, nie pamiętam zbyt wielu szczegółów. Generalnie film w stylu Goonies z podobnych lat (1985 - 1995).
Pamiętam, że młody chłopiec popłynął łódką we mgle i z teraźniejszości przeniósł się na jakąś wyspę zamieszkałą przez duchy piratów.
Dodam,...

więcej

Szukam filmu byl to najprawdopodobniej horror lub trihller nie pamietam zbyt duzo szczegolow bo ogladalam go dosc dawno, a to co pamietam to ze prawdopodobnie dwie dziewczyny( byc moze jedna) i nagke wysiadl prad ktos zapukal do drzwi i zaczely sie dziac dziwne i straszne rzeczy moze ktos wie o jaki film chodzi?

Może ktoś zna tytuł tego filmu? https://www.youtube.com/watch?v=fM9qGpo_18Y