Witam, poszukuje animowanego filmy krótkometrażowego, aczkolwiek opis może być dość chaotyczny:
Stworzonko/robot/'coś' tworzy swoją partnerkę z małych części, składając ją w całość, na końcu dodając część siebie i umiera. Pomocny opis? Wątpliwie, aczkolwiek może ktoś wpadnie na trop!
Dzięki z góry.
Hej wszystkim, szukam pewnego filmu, mało co z niego pamiętam ale kojarzę że opowiadał o jakiejś parze na biwaku, zaczynały się tam dziać dziwne rzeczy, chłopak znalazł chyba vana z trupami, na plaży znaleźli martwego chyba manata, nie pamiętam dokładnie, zakończenia też niezbyt kojarzę, z tego co pamiętam to było coś...
więcej
Pilnie poszukuje tytułu filmu.
Film opowiada o więzi przyjaciółek, ale jedna zakochuje się w bracie swojej przyjaciółki, przez co ich przyjaźń się rozpada.
Pamiętam, że jakaś nastoletnia dziewczyna zaszła w ciąże, ale oddała dziecko od razu po urodzeniu dla rodziny adopcyjnej. Utrzymywała z nimi kontakt i chyba dostawała jakieś zdjęcia lub filmiki, ale nie jestem pewna. Na końcu filmu było coś, że ta dziewczyna przyjechała do nich, żeby zobaczyć to dziecko i wszyscy...
Jeśli obejrzałam jakiś film na Netflixie i chciałabym go ocenić, to w jaki sposób mogę go znaleźć? Gdy wpisuję go w wyszukiwarkę, to nic mi nie wyskakuje, natomiast w zakładce 'Netflix' są tylko wybrane filmy i seriale.
Hej, chciałabym obejrzeć film o porwaniu lub zaginięciu chłopca. Ten odnalazłby się po latach lub rodzina by go znalazła. Najlepiej, żeby nie był to film poniżej 2000 roku. Proszę o jak najwięcej propozycji. Z góry dziękuję za odpowiedź ;D
Witam. Poprosiłbym o jak najwięcej filmów z podobnym motywem jak w filmie "Co kryje prawda", czyli bohater / bohaterowie wprowadzają się do domu, w którym zaczynają dziać się dziwne rzeczy...
Film oglądałam pewnie z 5 lat temu, niewiele z niego pamiętam, jedynie scana przy fontannie została mi w głowie. Wiem, że doszlo przy niej do pocałunku. Film kiedyś bardzo mi się spodobał, i jestem ciekawa czemu zapamiętałam akurat ten wątek.
Jeżeli ktoś, coś kojarzy będę wdzięczna.
Hej, szukam podobnego filmu do ,,Knuckleball" z 2018. Chcę właśnie, żeby film opowiadał o dziecku (najlepiej chłopcu), który ucieka, ratuje siebie albo rodzinę. Nie ma być to grzeczny film familijny, a coś takiego podobnego jak właśnie ten thriller. Najlepiej też z happy endem. Proszę też o niezbyt stare filmy, jeśli...
więcej