Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu gdzie bandyci w kominarkach mylą adres zamieszkania w sprawie narkotyków i gdzie wlasciecl mieszkania zauważa jednego z nich twarz i postanawiają zabić dziecko i jego

pamiętam że było w nim , że studenci chcieli się zabawić i nie zdążyli na pociąg wsiedli do innego gdzie preszczepiali organy uratowała się jedna dziewczyna która na końcu filmu spaliła niby ten pociąg film chyba rosyjski

Jak myślicie czy serial Arrow dostanie lektora pl, a jak tak to kiedy???

Cześć!

Szukam dobrych, polskich filmów polskich z lat - najlepiej - 1960-79 o tematyce akademickiej lub przynajmniej z wyraźnym wątkiem studenckim i/lub naukowym - uczelnie, instytuty jako główne miejsce akcji, główny bohater wywodzący się ze środowiska naukowego (przy czym jego związki z nauką/studiami wpływają w...

więcej

Bardzo dawno temu, kilkanaście lat temu oglądałem film chyba na kanałach TVP. Na świecie nie istnieli w ogóle mężczyźni, dwie kobiety - które były parą/ bądź przyjaciółkami chciały mieć syna, i stworzyli chłopca. Problem polegał na tym, iż ten chłopiec szybko zacząć rosnąć. Proces dorastania był ekspresowy. Owy chłopak...

więcej

CZY KTOŚ OGLĄDAŁ TEN FILM I MOGŁBY MI ODPOWIEDZIEĆ NA KILKA PYTAŃ?
PILNE

Szukam filmu (to był chyba horror), w którym pojawił się dzik w czerwonej pelerynie. Nawiedzał on chyba ludzi mieszkających w środku lasu. Oglądałam to wiele lat temu i mało pamiętam.

Szukam filmu który kiedyś leciał w telewizji. Pamiętam 2 wątki z tego filmu:
1.Facet który gadał z duchami
2 Była tam dziewczyna która kiedyś pomagała swojemu facetowi zabijać ludzi w szpitalu (oznaczał on każdą ofiarę numerkiem na czole). Jej chłopak został zabity na krześle elektrycznym a ona wiele lat później chce...

więcej

Horror z ubiegłego wieku. Grupa młodych ludzi wraca autem w nocy z imprezy z jakiegoś wzgórza (wydaje mi się, że wszyscy pijani). Po drodze potrącają śmiertelnie dziewczynę, której ojciec później będzie chciał ją pomścić. Ktoś kojarzy?

Film często leciał na PL TV wiele lat temu o nocnych porach z 10 lat temu.
Film z lat 90 lub 00. Dziewczynie z biegiem akcji umiera babcia. Babcia mówi kosmitach. Ta dziewczyna nawet raz idzie z koleżanką polować na nich nocą przy ognisku <?>. Psiapsia zasypia a glowna bohaterka na drugi dzien jej opowiada jak to...

więcej