Siema, szukam filmu, tytuł to zlepek liter, które tworzą zdanie
Film to takie fail compilation
Tyko z dark weeba
Cześć, mam takie pytanko. Niedawno wykupiłem na miesiąc subskrypcję Disney+ i powiem szczerze strasznie się zawiodłem. Znaczna część filmów, które chcę zobaczyć jest z dubbingiem. Czy ktoś się orientuje czy Disney zamierza to zmienić i dodać w końcu możliwość oglądania np. takiego Avatara z lektorem? Pisałem już do...
Cześć film jest o morderstwie w jakimś domu chyba matki i małego dziecka gdzieś gdzie bardzo rzadko pada deszcz czy coś. Jest tam detektyw chyba czarnoskóry.
Film który poszukuje jest produkcją europejską prawdopodobnie skandynawską lub brytyjska.
Historia policjanta który morduje młode kobiety, najczęściej w wypozyczonych przez siebie samochodach.
W domu trenuje wytrzymałość organizmu na niskie temperatury zanuzając sie w wannie z lodem
Zabójstwa wyglądają jak wcześniej...
Potrzebuję info absolutnie na teraz, w jakich filmach Jima wystąpily aktorki filmów dla dorosłych.
Z tego co wiem to:
The Lost Empire (1984) - Tracy Adams
Not of This Earth (1988) - Traci Lords
Sorority House Massacre II (1990) - Savannah
Scared Topless (2015) - Bridgette B
Sharkansas Women's Prison Massacre (2015) -...
Za 5 lat będzie można "zostać Spielbergiem" nie wychodząc z domu. Nie wiem czy to coś super czy coś przerażającego.
https://www.youtube.com/watch?v=ov_MqVMKZ4U
przegapiony przez Filmweb holenderski serial. Dostępny na Netflix i co tam się rzadko zdarza serio warty obejrzenia. Jak go dodać?
Witam, szukam dwóch filmów:
1. Pierwszy to prawdopodobnie amerykański thriller (chyba z elementami komediowymi), obstawiam lata 1990 - 2010. Uczeń (tak na oko szkoły średniej) został przez rodziców umieszczony w szkole z internatem, w których zaczęły dziać się jakieś dziwne rzeczy, nie czuł się tam bezpiecznie, chyba...