Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Macie pomysł, gdzie można by kupić film pt "Więzienne ściany"? To jakaś kanadyjska produkcja.
https://www.filmweb.pl/film/Wi%C4%99zienne+%C5%9Bciany-1984-237644

Z tego co patrzyłem w internecie, wyszło to na kasecie VHS.

Witam szukam starszego filmu nie pamiętam daty produkcji ale oglądałem z 15 lat temu film opowiada o ukrywającym się potomku Stalina w obecnych czasach którego przygotowują do rewolucji film był w dwóch częściach .
Pozdrawiam.

Leciał w ostatnie Boże Narodzenie, był o chłopcu, którego tata był policjantem i dostał awans do federalnych w Nowym Yorku i oni mieli takiego brojącego psa. I tego psa chcieli im ukraść złodzieje.

Co myslicie o tym że Sly namascil Goslinga do tej roli jako swojego nastepce? Ja bym wolal by przekazanie paleczki bylo bardziej symboliczne na ekranie czyli cos na wzor Creeda gdzie Rocky go wyszkolil i przez kolejne lata mamy naturalna kontynuacje choc oczywiscie poboczna. Wolalbym wlasnie cos w tym rodzaju.

Szukam filmu prawdopodobnie angielskiego który opowiadal o kobiecie prawniczce która po latach spotkała swoich znajomych. Grupa tych znajomych na czele z jednym z mężczyzn korzystała z gościnności i pozycji prawniczki stopniowo wykorzystując ją materialnie. Poczatkowo były to niewielkie zakupy na koszt kobiety a z...

Cześć, rządy prawicy na chwilę minęły może czas podsumować ich dzieła. Czy są jakieś ciekawe wasze zdanie filmy robione pod tezę ? Chodzi mi raczej o kino historyczne, coś o wyklętych etc. Jakąś perełka się może zapodziała w sosie patriotycznym ?

Szukam komedii kryminalnej francuskiej lub niemieckiej o bardzo charakterystycznej fabule: policjant zostaje ranny (zamordowany?) i zapada decyzja, aby w ważnym śledztwie zastąpił go brat bliźniak (aktor?). Chyba chodziło o śledztwo pod przykrywką. Film z roku około 2015.

Witam. Jak w temacie - szukam filmów w których jest dużo scen zimowania przy ognisku, kominku itp. W chacie, drewnianej, wigwamie, szałasie itd. Chodzi przede wszystkim o ten KLIMAT , że na zewnątrz jest np śnieżyca a ktoś się schował lub zimuje w chacie lub w ww.
Fajnie jakby były scenki, chodzenia po drewno,...

Oglądałem kilka lat temu film na faktach, opowiadający historię (dziennikarki lub fotograf), która została oskarżona o zrobienie nieobyczajnych zdjęć dzieciom przyjaciółki, którą odwiedziła (zdjęcia zrobione chyba podczas zabawy). Społeczeństwo ją skazało i napiętnowało, lecz Sąd po analizie dowodów uniewinnił....

Cześć mam prośbę. Jestem aktorem który ma tutaj swój profil. Czy mogę prosić kogoś o dodanie zdjęć do mojego profilu ?
https://www.filmweb.pl/person/Mariusz+D%C4%85browski-2753903

p.s. mam kilka których nie można pobrać z internetu, a chciałbym żeby się tam znalazły, jak mogę je przesłać do odpowiedniej osoby...

więcej