Żyd mieszkający chyba w USA. Naziści go szukają, bo robił jakieś super szlify na diamentach w obozie koncentracyjnym
Pamiętam film o dwóch policjantach, ale gorzej ze szczegółami. Wiem, że jeden jest
Irlandczykiem, a drugi Afroamerykaninem. Spędzają trochę czasu w jakimś barze z szafą
grającą i wybierają jakieś ulubione utwory. Potem pamiętam inną scenę: Irlandczyk-
policjant opowiada swojemu partnerowi w samochodzie kawały o...
Dobrze znam fabułę, mimo to nie potrafię znaleźć tego filmu.
Film był o Urszuli która wychodzi z więzienia i zamieszkuje u matki i jej konkubenta. Nie potrafi znaleźć pracy i postanawia pomagać matce na bazarze. Potem zakochuje się w niej dostawca towarów. Na samym końcu ona tnie go nożem w twarz.
Wie ktoś co to za...
Szukam tytułu filmu o rodzinie ktora jedzie na safari tam maja wypadek i walcza o zycie z lwami pojawiaja sie tam tez klusownicy..ogolnie bylu chyba 3 filmy fajne o lwach prosze o pomoc
Pewien detektyw przesłuchuje świadka , który opowiada przerazajaca historie morderstw w domu. W miare jak dochodzi do kulminacyjnego momentu przesłuchania , swiadek odkrywa swoja prawdziwa nature jako demon.
Hejka, szukam filmu dla kogoś
Opis: policjant? walczy wręcz/na noże z bandziorami, chodzi o zemste?/ w tle motyw z jakąs dziewczynką/ ...być może w tytule tego filmu jest słowo "słomiany"~ gatunek to może być sensacja/akcja/...
Hej, oglądałem kiedyś film w którym min. chłopaki wypierdzialy hymn USA. Film jest o problemach seksualnych młodych ludzi.
Help!
Andrzej
Głosowanie odbywa się w sposób charakterystyczny dla Konkursu Eurowizji - każdy podaje swoje osobiste top 10 europejskich filmów wszech czasów, przy czym filmy na miejscach od 10 do 4 uzyskują odpowiednio od 1 do 7 punktów, z kolei 3 miejsce - 8 p., 2 miejsce - 10 p., a zwycięzca uzyskuje 12 p. Jestem bardzo ciekawa...
więcej
Oglądany jakiś czas temu na jednym z serwisów strimingowych.
Raczej kino skandynawskie. Zima dużo śniegu, ojciec z synem mieszkają w jakimś baraku pracowniczym, ojciec pracuje w czymś w rodzaju kopalni.
Syn idąc za dziewczyna trafią do jakiegoś kościoła? Gdzie po czasie zostaję okrzyknięty mesjaszem. Niestety dużo...
Szukam filmu, o którym ktoś wspomniał na innym forum, ale nie mam pojęcia co to jest.
Jest to coś w rodzaju filmu przygodowego. Krótko mówiąc - dobrzy faceci uciekają przed złymi. Grupa tych dobrych próbuje rozwiązać jakąś zagadkę (coś w stylu poszukiwanie skarbu) i docierają do jakiejś jaskini, w której znajduje...