Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cytuję Mojego chłopa, próbowałam znaleźć mu ten film ale niestety z marnymi skutkami :(

"a prócz tego od kilkunastu lat szukam filmu który widziałem w TV
google pytałem kilkadziesiąt razy i nic
film ukazał się długo przed matrixem, a praktycznie przedstawiał identyczny schemat
żyjesz w normalnym świecie który...

więcej

Może ktoś kojarzy to o małym miasteczku -komedia kryminalna amerykański .facet prowadzi radio .jakieś przekręty w tym miasteczku .Jestem przekonana że grał tam Dan Aykroyd -epizodycznie chodzi z grupą młodzieży po lesie i sprząta las -zbiera kondomy z krzaków jest ubrany w żółty płaszcz przeciwdeszczowy .tam kwitnie...

więcej

Hej
Oglądałem kiedyś film gdzie życie dzięki postępowi było nieskończone. Nie było pieniędzy i za wszystko się płaciło życiem, czasem. Pamietam ze na początku jakiś bogaty człowiek popełnił samobójstwo i dał jakiemuś gościowi całe swoje „życie”. Na początku ktoś biegł chyba na autobus ale kierowca nie chciał go zabrać...

więcej

Szukam filmu , który oglądałam bardzo dawno temu . O ile dobrze pamiętam głównym bohaterem był chłopiec , nad którym znęcał się ojciec , przypalał go żelazkiem itp. Chłopiec pewmego dnia ukrył się w szafie , garderobie (?) I stamtąd zadzwonił po pomoc . Potem trafił do ośrodka dla maltretowanych dzieci . Był też wątek...

więcej

Poszukuję filmu opowiadającego o wojnie przez pryzmat miłości żołnierza i pielęgmiarki. Niestety, nie pamiętam zbyt wiele, jedynie pare scen utkwiło mi w pamięci.
1. Wiele dziewcząt(prawdopodobnie innych pielęgmiarek) żegna żołnierzy z pociągu
2. Ogromny szpital przepełniony żołnierzami, pielęgniarki daja im...

Cześć,

Czy mogę prosic o jakieś propozycję filmów w których to zło ostatecznie zwycięża ?
najchetniej gatunek thriller, western, dramat.

Dziękuję z góry za każdą propozycję.

Witam szukam filmu z Brucem Willisem, w którym jego żona została skazana na 10 lat więzienia i tak jak inne więźniarki jest molestowana przez strażników bardzo proszę o podanie tytułu filmu z góry dziękuję.

Zna może ktoś dobry kryminał opierajacy sie o rozwiazaniu zagadki morderstwa lub serii morderstw? Bardzo interesuja mnie takie filmy. Rzucajcie propozycje ;D

Oglądałem je dawno, jakieś 6-8 lat temu. Nie mogę sobie przypomnieć tytułów. Pamiętam tylko urywki. W jednym z nich były 3 dziewczyny, jednej z nich koleżanki podały pigułkę i był jakiś nieśmiały chłopak któremu ona się podobała i chciał ją przelecieć. W tym pokoju były kamery i te koleżanki wszystko widziały i...

Z pierwszego filmu pamiętam tylko tyle że para przestępców (kobieta i mężczyzna) aby nie dać się złapać policji, skaczą ze skarpy w dół i popełniają samobójstwo. W tle filmu na pewno był napad na bank.

Drugi film opowiada o facecie, który budzi się rano na ławce i nic nie pamięta, w trakcie filmu spotyka kobietę...

więcej