Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

niech ktos doda ten film, bo nie ma w bazie

użytkownik usunięty

Filmy które bulwersują, ranią, często cenzurowane za swoje treści (religijne, etyczne, brutalne itd.)
- Ostatnie kuszenie Chrystusa
- Pasja
- Kod da Vinci
- Salo, czyli 120 dni Sodomy
- Pies andaluzyjski
- Ostatnie tango w Paryżu

To mi póki co przyszło do głowy

Czy takowa istnieje?
Czy jakieś pozycje są aktualnie zakazane w naszym pięknym kraju?

Kojarzę jedną mam nadzieje charakterystyczną scenę z filmu - nie potrafię dopasować tytułu.

Scena toczy się w restauracji. Para na randce je kolacje, gdzie w trakcie ona ucieka na chwilę do łazienki. Licząc na kontynuację randki postanawia się "przygotować". Jest ujęcie jak postanawia odświeżyć się przy umywalce, co...

więcej

Witam, szukam napisów do filmu https://www.filmweb.pl/film/Love+Me-2012-654363

Film chyba skonadynawski, mogę się mylić, akcja w rybackiej wiosce, polak pracujący z lokalnymi rybaka i okazuje się być policjantem, detektywem który chce rozwiązać zagadkę śmierći swojej kolezanaki/partnerki które ciała znalezione na kutrze/Łodzi przypietej, z telefonem komórkowym, coś nagrywała, w tym wszystkim...

Film chyba skonadynawski, mogę się mylić, akcja w rybackiej wiosce, polak pracujący z lokalnymi rybaka i okazuje się być policjantem, detektywem który chce rozwiązać zagadkę śmierći swojej kolezanaki/partnerki które ciała znalezione na kutrze/Łodzi przypietej, z telefonem komórkowym, coś nagrywała, w tym wszystkim...

użytkownik usunięty

Szukam filmow, w których wszystko się na końcu łączy, jak w Wyspie Tajemnic.

Szukam starego filmu. Pamiętam,że jakaś para była zaproszona do domu chyba kogoś z rodziny. Pewnego dnia chłopak zaginął. Pamiętam,że na końcu dziewczyna znalazła go w zamkniętego i odurzonego w jakimś grobowcu.

Zachęcam do obejrzenia filmu krótkometrażowego zatytułowanego The Inuring. Link, który podaję jest jedynym oficjalnym źródłem - film został udostępniony przez reżysera.

https://vimeo.com/297594470

The Inuring to historia nastolatki, która od lat była terroryzowana przez rówieśników. Doprowadzona do skraju...